Tuesday, March 12, 2013

BOLEH BAGI TAU KENAPA?

Assalamualaikum.

beg plastik hero bungsu dah rosak
acik belikan yang baru
tapi dia tak mau
apa yang tak kena dengan beg ni kan..he he
oklah..jumpa lagi In shaa allah


38 comments:

  1. Hehehe. Mano la deh ndak kak. Org dah bujang taste eh lain...

    ReplyDelete
  2. hahahahaha
    memang tak r kot
    malu ler tu acik oi....=)

    ReplyDelete
  3. lelaki ke perempuan? budak budak sekarang ni AE memang nak memilih sendiri...tak naknya kita belikan...

    ReplyDelete
  4. alahai....si bungsu umur brapa kak....? malu kut dia...ada gmbr bear2 gitu....:-)

    ReplyDelete
  5. Adik Aimi tu dah bujanglah Acik. Acik rasa sebab dia adik macam masih kecik tapi dia dah besar dan malu apa lagi gambar katun-katun gitu hihi... Kalau anak kakak suka nie acik:)

    Kena beli barulah nampaknya Acik..

    ReplyDelete
  6. Mesti Acik rasa anak2 masih kecil pas tu beli yg ada teddy bera cam gitu.

    ReplyDelete
  7. Hero bongsu dah besar, tak moh dah kartun-kartun tu kot

    ReplyDelete
  8. gambar kartun tu acik....tak sesuai utk anak bujang.
    anak saya pun memilih , tak mo warna pink,tak mo gambar kartun mcm dak pompuan katanya.

    ReplyDelete
  9. mmg tak kena lah..nnti kwn2 kata 'dlm hati ada bear'!

    ReplyDelete
  10. hehehe..Acik kadang2 kita tak sedar anak dah besar kan Acik, taste dah berubah, dah tak main kartun2 tu agaknya kata depa, hikhik!!

    ReplyDelete
  11. Hehehe....citarasa orang bujang dah lain la kak...hihihi

    ReplyDelete
  12. kalau beri kat Aqil anak saya yg baru darjah 5 tu pun tak nak Acik, ini lagilah hero bongsu, dah remaja confirm tak mau...huhu

    ReplyDelete
  13. cantiknya beg ni..mana dapat??nakkkkkk!!!

    ReplyDelete
  14. hehehe...sahih la dia bukan mat bunga!

    ReplyDelete
  15. Acik! gamba katun tu... manolah dio ndak... tak rock langsung. Agak-agaklah... hehehe...

    ReplyDelete
  16. yng ni tuk anak2 dara sesuailah kot hehehe

    ReplyDelete
  17. hahahahhaa...kalau HEROIN, sesuai lah Acik...:)

    ReplyDelete
  18. ekekke patut dia x nak kak ekke ;)

    ReplyDelete
  19. He..he..akak, memang la dia tak nak..lagipun dah jadi anak bujang..mesti ada citarasa sendirikan...:)

    ReplyDelete
  20. salam K.Erna..dah sah2 la dia xmo..siap gambar kartun lagikkkk,anak kiter dah bujang k.erna..masa kecik2 umo 3-4 taun..blh la bg bag nie.hikhikhi

    ReplyDelete
  21. hahaha..kak beg tue teddy bear..mestilah dia x nak///done dsyr

    ReplyDelete
  22. salam acik..hehe beg tu kan gambar teddy bear,tu utk gugurl tu mestila hero bongsu tu taknak..

    ReplyDelete
  23. assalam kak E...alahai chomellah beg tuh!!! tapi tak kenalah kalau aimi pakai...nanti jadik terlalu cuteee!!

    ReplyDelete
  24. Hahahahah! Acik ni, jgnlah mcm ni. Hero mana ley geng dgn comel-comel mcm ni. Klud ie tak nak, bg kat sy jelah. Hahahahaha!

    ReplyDelete
  25. haha..comel sgt kot Acik...tu yg hero tu tak nak pakai...hihi..siap gambar teddy bear lagi:)

    ReplyDelete
  26. eeeiiii acik ni..tu kaler bdk pompuan lah..(anak dara kecik saya selalu cakap cam tu)hehe

    ReplyDelete
  27. hihihi...mgkin sbb nmpk mcm gegirl kot sbbtu dia xnk...

    ReplyDelete
  28. adoi Acik, memanglah dio takmo, tak pasal2 kono golak dengan kawan2 dio...hehe

    ReplyDelete
  29. kikiki..mmg compem dia xmo..pasal ade gambo bear tu..

    ReplyDelete
  30. Assalammualaikum Acik.

    Beg ni cute sangatlah..hehe
    memang "tak sesuai" dengan hero Acik tu.
    Carilah yang "macho" sikit :)

    ReplyDelete
  31. cute tp sesuai kot ngan hero acik...hehe..
    jangan mareee

    ReplyDelete
  32. dia rasa cam heroin kot bila bawa bag tu....

    ReplyDelete
  33. Comel sgt bag itu.. so cute seswai utk omak eh..

    ReplyDelete
  34. ni beg orm pompuan laacik..memang la dia xmo..ekeke

    ReplyDelete
  35. beg gmbr kartun mn anak bujang tu nak k.erna! Dia kn dh bujang remaja.....hehehe....

    ReplyDelete