Followers

Saturday, October 2, 2010

AKTIVITI MALAM SABTU


Assalamualaikum....

Malam tadi..akak rasa teringin pulak nak jalan2 malam2 tu..camana akal akak nak ajak anak2 pi keluar ni..kan..
lepas buka puasa dan solat maghrib akak pun kata..ngan anak2..mak nak pi JJ..boleh tanya pulak tu..mak nak buat apa..nak tengok wayang..he he..boleh caya ke..tak de sorang pun nak percaya..boleh selamba je masing2..kemudian akak kata..nak main bowling..haa...tu dia..ayahnya dulu respon..ha..boleh juga tu dah lama tak main..katanya

akhirnya




nilah dia dia..gaya ayahnya yang lebih..





macam biasa lah kan..dah main..apa lagi..dia orang kata nak minum..tapi..bukan minum aje..yang diodernya nasi goreng..hero bongsu suka sangat makan nasi goreng usa..nanti nak google la ..cari resepi..ada ke tak resepi nasi goreng usa .. tak tau lah..


Lambat juga akak balik..pukul dua belasa lebih..

Insyaallah hari ni..akan memenuhi jemputan kenduri kahwin pulak..

28 comments:

  1. salam kak erna...
    mane gambar kak erna baling bola...tak nnpk pun...

    saye jap lagi pun nak kuar jugak gi salak tinggi...

    sama mcm saye laa kak erna...suke mkn nasi goreng usa...

    ReplyDelete
  2. saya pun suka order nasi goreng USA pada hari yg sgt lapar sebab lengkat dgn lauk, sayur dan telur. :D

    takpe kan...sebab kalori dah byk burnt masa main boling. hihi

    ReplyDelete
  3. salam ainnoraini..memang la tak ada gambar akak baling bola..sebab akak tak baling pun..he he..
    oo ye ke..ank pi salak tinggi..akak pulak nak pi kuaters klia..

    ReplyDelete
  4. salam GB..ramai juga yang suka makan nasi goreng usa ni ye..
    apa kata kita cuba cari resepi dan kita buat sendiri.. he he..

    ReplyDelete
  5. seronok kak berlibur dgn anak2..meluangkan masa dgn aktiviti2 spt itu...kami sefamili suka aktiviti2 malam dan keluar berlibur spt menonton, makan2, main ice skating dan main bowling...memang sesronok..tapi anak2 akak sporting yg besar2 pon mau join tapi anak2 saya yg bujang2 jarang mau join kami...huhuhu..

    ReplyDelete
  6. salam yatie..memang seronok..anak2 akak kalau tak ikut yang dah besar tu..tak cukup korum..he he..dah yang sekolahnya sorang aje..yang bongsu..

    ReplyDelete
  7. best juga kan layan bowling sekeluarga...

    apa yg istimewa nya nasi goreng USA ni kak...?

    ReplyDelete
  8. Waduh...serunya akak menghabiskan waktu bersama keluarga...
    Aku suka lihat gaya si ayah maen bowling...haha... seru banget!!
    keliatannya keluarga Kak erna sangat kompak n harmonis...

    salam buat akak n keluarga dari Indo,
    nensa

    ReplyDelete
  9. rasan ada dalam resepi masakan...cuba search confirm ada tu

    ReplyDelete
  10. Wah, seronoknya, satu family main bowling...
    Akak, keychain dah sampai ye. Yati punya kredit hp abis, tak leh balas sms akak. Terima kasih kak, bagitau Yati. :D

    ReplyDelete
  11. wah, seronok lepas beraya sakan, bakar lelemak pulak dgn boling...

    kak tukang snap gambo je ke?

    ReplyDelete
  12. salam sis..:)

    sedap kee ekk nasi goreng USA??
    tak pernah try arrr..huhuhu:)

    ReplyDelete
  13. salam yong..memang selalu juga akak pi bioa anak2 cuti..tapi akak jadi penonton je..tak pernah main he he..

    ReplyDelete
  14. salam buat nensa..sesekali..bagus kan..menghabiskan masa bersama keluarga.keluar bermain bowling macam tu..terima kasih nensa..

    ReplyDelete
  15. salam CT..belum cuba search lagi..insyaallah..nanti

    ReplyDelete
  16. salam yatie..dah sampai..terima kasih ye..

    ReplyDelete
  17. ibuintan..he he..itu je la kerja akak..belum pernah akak baling bola tu..berat2 semuanya..

    ReplyDelete
  18. salam tini..anak2 yan suka..akak kurang minat..akak suka nasi goreng kampung aje..bila anak2 suka tu yang nak cuba masakkan tu..

    ReplyDelete
  19. main bowling bagus untuk rapatkan ukwah keluarga.

    ReplyDelete
  20. salam IM..alhamdulillah..terima kasih..

    ReplyDelete
  21. waaaaa.... caya la kak.... main bowling tuu.... Saya ni tak pnh langsung masuk tmpt bowling ni... Teringin gak nak main.. Abang saya terer main bowling ni... siap beli lagi bola bowling tu.. hehehe...

    ReplyDelete
  22. yalah kak ..tak nampak gambar akak baling bola pun...

    ReplyDelete
  23. azz..yang tak sodap e tu..kek tompek bowling ni..bising..riuh..sakit kepala..dengan orang bersorak..bila sumo e jatuh tu..aduhai..tapi..yang lain2 suko..akak ikut je la..

    ReplyDelete
  24. salam cik gu..he..he..akak tak baling pun..setakat pegang bola je..

    ReplyDelete
  25. salam kak erna
    terima kasih kerana sertai fizarose, nnt boleh kita main bowling sama2?

    ReplyDelete
  26. salam kembali rose..sama sama kasih..insyaallah..boleh main bowling..akak jadi tukang sorak ye..he he..

    ReplyDelete
  27. salam..


    lama tak main bowling...hehe

    ReplyDelete
  28. salam SR..datang jj..boleh main bowling

    ReplyDelete