Sunday, October 27, 2013

SEMOGA CEPAT SEMBUH

Assalamualaikum
Semalam acik ke KPJ melawat dik irfa
risau juga acik..ye la kan..
sampaikan platlet darah dah turun macam tu pun tak perasan yang dia demam katanya..
pi kpj sebab rasa sakit belakang
bila doktor periksa..doktor kata denggi
dari hari selasa..tak tau berapa botol 
dah masuk air katanya
(gambar dari fb irfa.)
jumpa juga sikenit comel ni
masa umminya di ward..tinggal dengan pengasuh
sian dia..nasib la..budak baik
elok je dia tinggal dengan 'kak long'
panggilan irfa pada yang tolong jagakan anak2 dia.
semoga cepat baik ye irfa.
 minum air masak banyak banyak
oklah..jumpa lagi,In syaa Allah


30 comments:

  1. tahu dr blog cviva. semoga dia cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. salam ahad acik..semoga irfa lekas sembuh untuk anak anak nya..amin

    ReplyDelete
  3. Assalam.. semoga ada yg beri dia makan sup ketam.. sepupu husbd baru keluar hospital semalam.. semoga irfa segera sembuh

    ReplyDelete
  4. Alahai.. semoga irfa cepat sembuh sedia kala.. ni di kpj seksyen 20 ke acik?

    ReplyDelete
  5. semuga irfa cepat sembuh..aminn

    ReplyDelete
  6. Allah, kena demam denggi rupanya..Semoga beliau cepat sembuh, amin..

    ReplyDelete
  7. Minum air 100 plus banyak2.. Minum yg biasa, jangan minum yang dalam peti sejuk.. Ramai yang bagitau pasal ni..

    Mudah2an copek sembuh.. Amin...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah dah discharge ptg ni....time kasih dtg kak, siap bawak sambal tempoyak tu....terliur sy tgk smlam....heheh

    ReplyDelete
  9. Salam acik.. lama tak jenguk acik.. ;)

    semoga Irfa cepat sembuh..

    ReplyDelete
  10. Hello Acik, I suka your blog template with its autumn leaves. Where I am now, I can see these colours outside our window.
    Autumn is the year's last loveliest smile.
    Have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  11. bahaya jugak kalu gitu yek acik... semoga irfa cpt sembuh yek

    ReplyDelete
  12. semoga irfa cepat sembuh ye
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blgospot.com
    dah follow blog ni no 712

    ReplyDelete
  13. itu la..saya pun tau da agak lambat..kesian irfa..

    ReplyDelete
  14. acik masih di rawat lagi ke? kat KPJ mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah boleh balik dah semalam sweetie..

      Delete
  15. Ya Allah... kakak tak tahu pun kalau tak masuk blog acik ni. Doa kakak moga Irfa terus sembuh..

    ReplyDelete
  16. Salam bertamu dan bertemu kembali Acik..

    Ummi doakan moga Irfa cepat sembuh!!

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah dah sembuh. banyak yang mendoakan ^^

    ReplyDelete
  18. As-salam Acik..

    Semoga Irfa diberikan kesembuhan hendaknya..

    ReplyDelete
  19. Moga cepat sembuh. Sian kat bdk kecik tu kena tinggal dgn pengasuh. Nasib la dapat pengasuh yg baik hati.

    ReplyDelete
  20. Sekarang ni tgh musim denggi ke AE.... anak sepupu tu pun kena denggi jugak baru ni

    ReplyDelete
  21. skmpung nie..moga k.irfa cpt smbu

    ReplyDelete