Saturday, October 19, 2013

AKHIRNYA NASI AYAM JADI GANDINGAN AYAM BBQ

Assalamualaikum
Terima kasih pada semua yang 
meninggalkan komen
dan bagi cadangan
di n3 acik tentang BBQ dan gandingan nya tu
hero bongsu acik telefon
bagi tau..
"mak.. cik gu minta tolong 
masakkan nasi lemak..katanya
kemudian cik gu pulak telefon,
acik bagi tau cik gu
acik tak masakan nasi lemak
tapi tolong masakan nasi ayam ngan
sup ayam je..lagi sesuai makan ngan
ayam BBQ tu kan.
dah siap masak dan dah pun
 dihantar kesekolah jam 6 petang tadi
oklah  jumpa lagi,Insyaallah

35 comments:

  1. Wah....seronoklah hero acik n rakan2nya nnati...

    ReplyDelete
  2. Bertuah la cikgu dapat mak pelajar yang rajin memasak... kalau saya tolong buatkan kek dan kuih aje :)

    ReplyDelete
  3. sedapnyerrrr...nasi ayam, ayam BBQ kecur liyoq

    ReplyDelete
  4. tentu seronok hero Acik kan.dapat mnjamu kawan2 dgn masakan maknya...sedapnya nasi ayam ngan BBQ tu...

    ReplyDelete
  5. lagi seronok cikgu, order nasi lemak dapat nasi ayam...

    ReplyDelete
  6. Elok gandingan tu acik erna.. nasi ayam sesuai benar tu ;)

    ReplyDelete
  7. emmmm...mengancam tu acik..gandingan yg mantap.

    ReplyDelete
  8. Beru betul-betul kenyang anak-anak kalau itulah gandingannya Acik..

    ReplyDelete
  9. mesti berselera makan nasi ayam acik masak

    ReplyDelete
  10. AE ni mmg rajin betullah.....nape tak snap gambar nasi ayam tu?

    ReplyDelete
  11. mmg sedap dah tu Acik & Maaf lambat terjah balik busy dgn kerja & kesihatan Adik tak mengizinkan lately !

    ReplyDelete
  12. tak kisah ngn apa pun jnji sedap... kire orait gk tuh ns ayam ngn sup tuh acik

    ReplyDelete
  13. sedap tu acik...nasi ayam.kalau anak2 saya mmg suka mkn nasi ayam..

    ReplyDelete
  14. Cikgu dah tahu mak hero bongsu pandai masak hihi..

    Saya jarang makan nasi ayam kat luar lebih suka makan yang dimasak sendiri.

    ReplyDelete
  15. Mesti dah terkenal seantero sekolah keenakan masakan acik... kalau tak masakan cikgu pun minta tolong masakkan...

    ReplyDelete
  16. Betoi la, sangat sesuai nasik ayam dengan ayam BBQ :D

    ReplyDelete
  17. Boghapo oghang makan ni acik. Haghi tu sayo buek an Farah punya group kolej. 90 oghang. Sibbaik buek kuih yo. Kot nasik ngan lauk, pueh dibuek e.

    ReplyDelete
  18. Acik, gambornya takde ke? Mesti sedap. :)

    ReplyDelete
  19. mesti anak Acik murid kesayangan cikgu2 kat sekolah tuh...:)

    ReplyDelete
  20. mesti sedap tuu...hasil air tangan acik

    ReplyDelete
  21. salam akak...wow akak sedapnye..nak jugak..

    ReplyDelete
  22. Eh? Mcm suggestion sy je Acik. Hehehehe!

    ReplyDelete
  23. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    ReplyDelete
  24. memang kena sangat ayam BBQ dengan nasi ayam!

    ReplyDelete
  25. sedapppnya nasi ayam Kak..mmg sesuai dgn ayam BBQ tu....:)

    ReplyDelete
  26. bgsnye.. :D.. akak, nk jugak sikit..

    ReplyDelete
  27. mesti cikgu puji melangit pas mkn tu ;-)

    ReplyDelete
  28. mesti sedap nasi lemak acik kan.. ;)

    ReplyDelete