Monday, October 28, 2013

LUPA YANG MEMALUKAN

Assalamualaikum

Tadi baca blog pak ngah komensen
nak tau apa ceritanya..kena ke Blog Pak Ngah
Acik pernah juga terlupa yang paling memalukan acik la
nasib la masa tu malam..
acik nak ke klinik..yang tak jauh dari rumah
biasa la..gastrik..kalau dah tak tahan sangat pedih perut
pedih ulu hati..mesti nak pi klinik.
naik moto je..tak pakai topi keledar pun..
belum jauh lagi..acik rasa macam angin kuat sangat..
acik pegang kepala..la...terjerit acik
pusing balik..pusing balik..
en.abang acik pun terkejut jugak..mulut tanya kenapa..
tapi tetap jugak pusing..
Acik lupa tudung daaaa..nak cepat sangat..tu la pasal
ish2..en.suami pun boleh tak perasan..
ok lah..jumpa lagi,In Syaa allah

40 comments:

  1. hehehe..kelakar betul acik...tudung pun boleh terlupa nak pakai...ingatkan lupa pakai helmet...

    ReplyDelete
  2. (^_^)...atie pon trgelak sama....ingat lupa helmet gak...rupanya tudung..!!

    ReplyDelete
  3. Kalut sangat nampaknya tu.. dah kalut macam2 boleh jadi kan.. saya pun pernah kalut sampai lupa juga...

    ReplyDelete
  4. hehehe dah sakit memang kadang2 pun lupa. sebab dok set dalam mind nak p klinik cepat2

    ReplyDelete
  5. haha, caner leh terlupa tu, btw semuga akak sihat selalu :)

    ReplyDelete
  6. Bila tak sihat tu otak pun x keruan, kan?

    ReplyDelete
  7. Kalau dah kolam kolibut, mmg salu macam tu kak.. Takdo nak fikir apo dah.. Ghamai yoo yang ponah kono macam ni.. Bukan akak soghang yoo dohh..

    ReplyDelete
  8. hihi..lya pon pnh..cumalya bkn bwkmotor..tp bonceng..bygkan smpaike ofis bru sdr x pkai helmet.. ptt la rsa ringan smcm. y fain lak..smpai x prsan..pttla org tgk je.. hehe

    ReplyDelete
  9. hehehe..Acik, nasib baik cepat perasan, kalau tidak bila sampai klinik tentu lagi kelam kelibut bila sedar tak bertudung, tambahan kalau jumpa pulak dengan orang yang kita kenal, aduyai!

    ReplyDelete
  10. betul tu, bila sakit otak pun dah takleh fikir lurus, bersimpang-siurkan?

    ReplyDelete
  11. macam2 hal boleh terlupa kan? saya pernah pakai kasut sebelah lain.. nasib org tak perasan! busy sangat sampai terlupa he he!

    ReplyDelete
  12. hehehe..sakit sangat perut sampai terlupa ya acik..

    ReplyDelete
  13. hehe lupa pakai tudung yek...biler kiter tak sihat buatkan kekadang lupa sebab tahan sakit kot...

    ReplyDelete
  14. Memang sangat kelakar. Terkikik kikik sy sensorang tau.

    ReplyDelete
  15. heheheheheh.... kalu dh sakit tu kak kadang kite mmg blh lupe mcm2

    ReplyDelete
  16. Nasib baik tudung... kawan sepejabat saya terlupa pakai kain... dia dtg office berbaju kurung dengan kain dalam je...

    ReplyDelete
  17. Astaghfirullah... memang malulah acik kalau macam tu...

    ReplyDelete
  18. nak cepat punya pasai...selalu macam itulah acik..

    ReplyDelete
  19. Aduiiii...ahahaha...nasib baik malam kak.

    ReplyDelete
  20. Haha.....macamana boleh lupa tu AE hehe....... sakit sangat kot tu...

    ReplyDelete
  21. heheheh kelakar plak leh terbayang hehehe :)

    ReplyDelete
  22. hahahaha
    selok cheqna suker...
    hahahaahah
    hadoiii

    ReplyDelete
  23. memula ingatkan tak pakai helmet.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  24. hihihi.. kelakarla acik.. mcmn leh terlupa tudung..

    ReplyDelete
  25. saya lagi teruk

    penah lupa pakai b**

    kuikuikui

    ReplyDelete
  26. Bogel and togel ajer kepala tu...hehehe mesti terasa lain kan..kan..kan...

    ReplyDelete
  27. Masa kecemasan macam tu la Acik, kadang2 sampai kunci rumah atau kunci kereta yg dah memang tau letak kat mana pun cari tak jumpa..hehe nasib baik la Acik cepat sedaq :D

    ReplyDelete
  28. hehehe acik lupa tudung, kawan saya dulu cicir tudung masa membonceng motosikal abahnya... ditiup angin sebab tak pakai topi keledar

    nasib baik waktu malam orang tak nampak kan

    ReplyDelete
  29. Gara-gara nk cepat ni semua boleh terlupa..
    Seb baik dekat2 umah jer kan..masih sempat patah balik heheee

    ReplyDelete
  30. ok lagi tu kak... kena hati2..jgn sampai telupa pakai kain udah...hehehe..dah banyak umur ni lgi lah banyak memory yg dah short...

    ReplyDelete
  31. ehehe..kaka azwa pun terkena juga, masa nak keluar rumah..menonong jer angkat beg segala. tiba2 anak bertanya, 'mana tudung umi?'..hoho mujur baru kat pintu hahaha..

    ReplyDelete
  32. hihihi... tergelak saya sorang2, ingatkan terlupa pakai halmet, rupanya lagi teruk.. hihihi

    ReplyDelete
  33. HIhihihi...tergelak sorang2 baca ni Acik...hihi./..
    biasalah kan bila dah panik kot...tu yg terlupa...

    ReplyDelete