Friday, March 26, 2010

KESAL...

Assalamualaikum...


hari ni tadi..aku ada buat satu N3 resepi cekodok jagung...entah dimana silapnya..lepas tulis..aku pun cam biasa..publish..bila view blog..entah kemana yang N3 lama dan ruang komen pun dah hilang..he he..tu la dia..tak abih belajar..bila jadi cam ni..kelam kabut aku..tak tau nak buat cemana..dah puas..godek2 sudahnya aku tulis N3 ini...nak bagi tau..kalau ada yang komen tu..aku tak jumpa dan tak bolih nak reply pun..mintak maaf pada semua ye...
tambahan
Alhamdulillah..dah dapat semula N3 'cekodok jagung'..terima kasih acik dan hero bongsu yang membantu mak nya balik sekolah tadi...

12 comments:

  1. tukar saja ke wordpress makk, ;-)

    salamm,

    ReplyDelete
  2. cuba tengok kat edit file tu mana tau ada sesat kat situ

    ReplyDelete
  3. TB..salam..nak tukar tu..kena belajar lagi tu..

    ReplyDelete
  4. mamai..terima kasih..dah dapat balik dah..

    ReplyDelete
  5. oklah tu kak erna, dah jumpa balik entrynya.. yahuuu

    ReplyDelete
  6. haha.. kakpah pun seriau nak godek sana sini. Kang ilang terus lenyap dari muka bumi hehe..

    hal2 macam ni anak2 lebih pandai. Kalkau tak tau, tanya je dorang..

    ReplyDelete
  7. zar..tu la..kan..kalau tak tanya acik tu akak pun tak paham ape dah terjadi..dah tau tu..mintak anak buatkan..ada la balik..

    ReplyDelete
  8. E-na Zarina..terima kasih ziarah kesini..

    ReplyDelete
  9. kak pah..betul la tu..apa2 pun tunggu anak jugak..kalau tidak..poning mak e..bukan pandai bona pasal it ni..

    ReplyDelete
  10. Salam k.Erna..
    Tq sudi singgah n follow lovely kitchen...E-na pun budak baru belajar kak, dipersilakan sgt klu akak nak try resepi2 di lovely kitchen.

    ReplyDelete
  11. E-na ...terima kasih ye..akak akan cuba..akak ni.tak berapa pandai bab kek2 ni...

    ReplyDelete