Tuesday, March 16, 2010

SELAMAT ULANG TAHUN..ANAKU...

Assalamualaikum...


16hn.mac,2010..genaplah heroku yang bongsu berumor 14 tahun....sehari sebelumnya..aku bertanya dengan hero bongsu..adik nak makan ape esok..kataku...
dia bolih kata..emi nak makan pizza..mak tak tau buat piza...kalau makan nasi..mak dah pandai masak..tak yah makan kat kedai...katanya..hai..bertuah punya anak..apa2 aje la dik..

jadinya tadi aku bersama keluarga..pi la makan pizza..bagi meraikan hari lahir nya..

SELAMAT HARI LAHIR...buat anak ku..semoga menjadi anak yang soleh..dan menjadi anak yang berguna...semoga berbahagia sepanjang hayat....Jangan lupa kewajipan sebagai seorang islam...

Kita layan gambar gambar aje lah ye...


















Yang berbaju hitam..heroku..yang menyambut hari lahir...








23 comments:

  1. Hepi besdei Aimi... Moga panjang umor, murah rezeki, menjadi anak yg soleh serta berjaya dan bahagia di dunia dan akhirat nnt.. Insyaallah...

    Aminnn....

    ReplyDelete
  2. Amin..azz..nanti akak bagi dia baca..tq azz...

    ReplyDelete
  3. SELAMAT HARIJADI BUAT AIMI...semoga dipanjangkan usia...dimurahkan rezeki dan sentiasa berjaya dlm apa jua yang dilakukan...menjadi kebanggaan ibu...

    ReplyDelete
  4. salam,

    selamat hari jadi buat emi. semoga menjadi anak yang soleh & insan yang terbilang :D

    ReplyDelete
  5. selamat hari jadi aimi, all the best to you

    ReplyDelete
  6. anie..terima kasih..ucapan dan doa tu..

    ReplyDelete
  7. yati..terima kasih..


    mak su..terima kasih

    ReplyDelete
  8. Salam Erna
    wah besar sudah anak bujang Erna
    anak saya yang sulong bari kindergarden2
    Happy Birthday ya Aimi
    moga panjang umur dalam keberkatan Ilahi

    ReplyDelete
  9. selamat ulang tahun emy.
    semoga jadi hero kebanggaan mak yer

    ReplyDelete
  10. ummu..muda lagi..memang nak kecik lagi kan..akak dah orang lama..tu yang anak bujang dah beso panjang...terima kasih..ucapan selamat itu..

    ReplyDelete
  11. happyirfa..
    terima kasih..bagi pihak emi la ni...

    ReplyDelete
  12. meriah sambutan dia tu.. selamat hari lahir buat aimi.. nanti minta pulak nak makan di restoren berpusing kat menara KL tu sebab kat rumah tak boleh nak pusing hehe

    ReplyDelete
  13. happy birthday to Aimi...
    Psst...apasal tulisan kat kek tu cairrrr....
    :)

    ReplyDelete
  14. zino..amboi..tapi sian yo kek dio..tak pernha jejak lagi kek situ..omak tak tak ponah poi..macam mano dio nak poi kan...

    ReplyDelete
  15. dr..terima kasih..wah dr..perasan yek tulisannya cair...beli kul 5 ptg..potong kul 11 malam.camtu le jadinya..

    ReplyDelete
  16. Aslmkm.
    'Happy belated birthday to Emi, many happy returns & all the very best of wishes to U.' ... jgn selalu makan pizza & kek tu :)
    Maaf la Erna, ari b'day anak tu tak sempat pula dtg ziarah.

    ReplyDelete
  17. DDrfauziah...terima kasih..dan terima kasih juga atas nasihat tu..pizza memang jarang dr..tapi kek selalu..buat sendiri...insyaallah akan dikurangkan...

    ReplyDelete
  18. ni belated birthday wish ni dari cik pah. maaplah lambat singgah...

    ReplyDelete
  19. happy birthday emi..semoga lebih sukses lagi dan jadi anak yg baik..

    ReplyDelete
  20. HAPPY BIRTHDAT EMI...amboi omak eh, langsung tak nak ngajak cik Ani eh celebrate birthday amy haaa

    ReplyDelete
  21. kak pah...terima kasih..kata emi..

    ReplyDelete
  22. Ieaza..terima kasih..amin...

    ReplyDelete
  23. annie..terima kasih..apo tak datang yo kek seremban parade tu..bolih join...

    ReplyDelete