Saturday, January 7, 2017

APA KHABAR SEMUA

Assalamualaikum
 Apa khabar semua
  
ada yang masih ingat ngan acik
.lama tak menulis
laptop anak2 guna
dugaan buat acik kesihatan pun tidak berapa
mengizinkan
bila usia dah meningkat macam tu la kan
ada yang Alhamdulillah sihat
dan ada yang diduga
Alhamdulillah masih bernafas di bumi Allah ni kan.
hari Khamis 5.1.17 acik ke Batu Pahat
ambil hero bongsu dan bawak barang2 balik
Alhamdulillah tamat sudah Diploma sibongsu
menunggu untuk sambung degree
yang tak tau dimana pulak nanti
kalau di tempat yang sama UTHM awal Februari
dah boleh sambung..tapi kalau dia nak tunggu UPU
lama la cuti nya.
acik cuma ikutkan sahaja kehendak nya
sebab yang nak belajar pun hero bongsu kan
doa kan yang terbaik untuk dia.
ok la boleh menulis sikit pun Alhamdulillah
doakan acik terus sihat dan bertenaga
walau pun dah dimamah usia.
jumpa lagi..In shaa Allah.

24 comments:

  1. Salam Acik...
    Lama menyepi...alhamdulillah sihat hendaknya
    Jap aja hero bongsu tamat belajar dah...
    Bagus ada cita2 nak keperingkat tinggi lagi..
    Moga berjaya hendaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la nor sekarang ni masa cepat berlalu

      Delete
  2. Salam kenal blognya bagus saya dah follow klu berkenan follow back ya..

    ReplyDelete
  3. ASSALAM ACIK..MOGA ACIK SHT SJHTRA SELALU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih paridah..acik dah lama nak komen di blog paridah tapi tak lepas

      Delete
  4. w/salam acik! saya sihat... harap tahun baru ni kita sama-sama dikuniakan kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah semoga kita sihat sejahtera tahun ni dan tahun2 seterusnya

      Delete
  5. Assalamualaikum Acik...rindunya nk baca blog acik baru ni dapat.Harap acik dah semakin sehat .Terimakasih juga selalu menyapa di blog saya.
    Oh hero bongsu dah habis kat UTHM ya ....cepatnya masa berlalu kan.Saya pulak terasa terlalu lama anak2 belajar,sorang pun tak lepas lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmusallam saniah..terima kasih semoga saniah dan suami juga sentiasa sihat

      Delete
  6. lama nya tak menulis.. nasib baik tau lagi macam mana nak masuk blog hehe..

    zaman saya dulu kerja dulu tiga tahun baru sambung belajar.. masa belajar tu kawin dulu sebelum grade.. bila grade dah ada anaak dua hehe.. tapi kena lah dapat cuti belajar . nak belajar terus pun elok juga masih fresh lagi.. bila dah kerja ni karat dah mula melekat hehe kono polish dulu bagi berkilat balik hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak masuk blog pun kono resert password he he kok tak tak lopeh.

      Delete
  7. Khabar baik.. alhamdulillah acik erna..
    Semoga acik erna pun terus diberikan kesihatan yg baik jua ye..

    Tulis santai macam ni pun dah ok acik erna..
    Sebab rindu dgn acik ni :)

    Diam tak diam dah habis diploma si hero bongsu ye..
    Semoga adik akan terus maju dalam pengajian ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih yatie..doakan acik terus sihat

      Delete
  8. Semoga dikurniakan kesihatan yang baik selalu... happy blogging sis... :)

    ReplyDelete
  9. Waalaikumussalam ..semoga Acik dan sekeluarga sihat sejahtera..

    ReplyDelete
  10. Waalaikumsalam!

    Dulu-dulu rajin juga Acik berblogwalkingkan tapi itulah, bukan sepanjang masa kita dapat buat apa yang kita suka. Ada masa-masa, ditimpa dugaan jugakan, Acik.

    Harapannya tahun baru ni, Acik diberi kesihatan yang cukup baik dan semoga gembira selalu disamping suami dan anak-anak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih MD..Aamiin mudah2an berkat doa semua acik makin sihat

      Delete
  11. Ingat lagi AE. Sebenarnya beberapa kali jugak saya pergi blog AE ni tapi tak boleh masuk. Entahlah kenapa.
    Biasalah AE selagi namanya manusia kita mmg sentiasa diuji. Moga sepanjang 2017 yg baik baik je datangnya ye AE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih nom..Aamiin..mudah2an acik terus sihat

      Delete