Wednesday, January 11, 2017

YANG DI TUNGGU DAH SAMPAI

Assalamualaikum

 

Alhamdulillah yang di tunggu dah sampai

20 comments:

  1. Alhamdulillah dah sampai ye acik erna..
    Bayarannya bila barang sampai ke acik erna..
    Teringin juga beli yg Multi Function Blender ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah yatie..bayarannya boleh pilih..debit jad krefit kad atau cod..acik pilih cod

      Delete
  2. Ohh... ini yg ditunggu-tunggu kisahnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kak zakie tu la yang di tunggu2..dah selamat sampai

      Delete
  3. pasti sampai acik cuma agak lewat kan...
    Lepas ni lebih mudah lah buat kerja2 di dapur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi acik paling mudah nak buat jus saniah

      Delete
  4. wahhh ni lah barangnya yg di beli online tu ye....
    pasni msti ada lg n lagi tu acik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum tau lagi ada ke tak dana he he..tak tengok x beli la

      Delete
  5. Wahh...! Berapo hargo ehh tu kak?

    Sey ni dah lamo berangan nak boli food processor Philips tapi sampai sekarang tak toboli laie haa.. Tambah sekarang ni masak yang simple yoo, lagi la payah nak boli. Bukan apo, takut boli pehtu tak dipakai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ni akak guno untuk buek jus tu azz..yang timun+apple hijau+cellery+pengaga..kadan boh peria katak kali..sonang tak yah tapih azz..banyak jenih tapi yg ni paling murah

      Delete
  6. Soalan pertama... bagus tak produknya Acik? Kadang tu bila depan TV tengok pengacara 'menjual produk' bukan main terlopong mulut. Kalau boleh time tu juga nak beli supaya time tu juga boleh sampai depan pintu rumah dan boleh guna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa yang bagus MD..setakat acik beli ni ada satu kuali cheffline tu kata tak calar..tapi calar.. ramai jugak orang komplen lepas tu dia buat waranty..kalau calar boleh tukar..zaman acik beli tu mula2 keluar tak de jaminan lagi.

      Delete
  7. Apa kelebihannya AE? Tak mcm blender biasa ek?
    Betul ckp MD tu, tengok diaorang promote bukan main lagi, mcm rasa nak beli time tu jugak rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yanh ni mudah nak buat jus..nak mesin cili tak pelu air banyak...dan banyak lagi la nom

      Delete
  8. wahhh pasni bertambah rajin laa akk ya bersilat kat dapur heheheh

    ReplyDelete