Thursday, May 29, 2014

PANAS...PANAS..

Assalamualaikum
Rezeki di petang khamis
Alhamdulillah boleh buat berbuka puasa
terima Kasih KNJ.
yang baik hati buat kan roti ni untuk acik
KNJ ni acik kenal
melalui blog..tapi dah lama blog KNJ dibiarkan sepi.
 roti butterscotch katanya
ni roti inti labu
 sedap sangat kedua dua roti ni
lembut sangat..
terima kasih sekali lagi KNJ
acik memang tak pandai buat roti
dapat makan roti panas ni rasa sedap sangat.
oklah..jumpa lagi

25 comments:

  1. Sedapnya acik tu.. alhamdulillah rezeki buka puasa dengan makanan sedap..

    ReplyDelete
  2. Akak nanti add la fb saya. Cari nama puan cik ana. Nanti sy bg resepi nak buat seafood tu. Senang sgt kak.

    ReplyDelete
  3. Roti butterscotch ni tengah popular kan acik. Bsgaimanalah rasanya ye..belum mkn lagi..

    ReplyDelete
  4. Sham bab makan memang pandai.. tapi segala yang keturunan mem-baking.. memang angkat bendera putih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sama satu kapal dengan Kak Sham...hehehehehe

      Delete
  5. wahhhh roti mkn panas2 cicah kopi, tentu sedap kan kak... rezeki sungguh dpt roti panas2...

    ReplyDelete
  6. sedapnye kak....yg atas tu roti sarang lebahkan kan org panggil...yg tgh dok pemes serata dunia skrang ni heheheeheh....terliur lieya tgk kak..murah rezeki akak...

    ReplyDelete
  7. pergh..menggoda! mkn panas2 pulak tu..

    ReplyDelete
  8. Acik..roti butterscotch tu, bestnya nampak!. Acik ni pemurah, tu rezeki acik pun murah..

    ReplyDelete
  9. sedapnya roti tu acik....hujan2 ni makin lapar tengok roti kat n3 acik ni,,,

    ReplyDelete
  10. Orang pemurah macam Acik memang murahlah rezeki. Selalu ingat pada kawan-kawan, kawan-kawan pun selalu ingat kat Acik juga :)

    Sedap nampaknya Acik roti butterscotch tu ....

    ReplyDelete
  11. bestnya kawan bagi
    rumah dia dekat dengan rumah akak ea :)

    ReplyDelete
  12. Kakak tengok pun tahu sedap roti tu Acik.
    Ada yg panggil roti sarang lebah ni acik. Kakak tapi belum pernah buat lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam acikk ..wah mmg nampak sedap roti tu acik... mmg rezeki berbuka lah kan...:)

      Delete
  13. Sama la, Yati pun tak pandai buat roti. Tapi suka makan roti. Hehe..

    ReplyDelete
  14. sedapppnya.,
    nak tanya fiza la, dia geti buat tak...:)

    ReplyDelete
  15. AE...... dah berbengkulu AE memberi rakan bloggers, beroti roti jugaklah AE dapat .....sekejap je dpt balasankan AE walaupun tak minta...

    ReplyDelete
  16. aduh acik nmpk gebu betul dua2 roti..sedapnya!mkn panas2 lagi mengancam..tmbh mengancam jadi juadah istimewa berbuka..:)

    ReplyDelete
  17. Merata dah tgk roti ni Acik...sy je ntah bila nk buatnya...malas bnyk sngt bnrnya....:)

    ReplyDelete
  18. Hello, blog yang cantik, saya selalu menunggu.
    beralih untuk menerjemahkan artikel ini :)
    www.esradan.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Assalam Acik Erna!
    Allahuakbar .. memang sedappp sgt roti tu... saya pun ada order kat jiran! masyaAllahhhhh sedapp bangat!

    ReplyDelete
  20. acik nengok roti ni terus lapor tau. gebu gebas aje nengok roti tu.. nak menguli aduhai bercinta la gamaknya.. kikiki

    ReplyDelete
  21. terliur tengok! pandai KNJ buat.mesti rumit kan..tapi kalau dah biasa mesti kacang je

    ReplyDelete