Sunday, December 22, 2013

DAH 6 KALI??


Assalamualaikum
dah 6 kali acik buat ni
jangan tengok pada rupa hi hi
tak sangka pulak anak ngan ayah sama2 suka.
mak je tak berapa nak lalu makan
sebab banyak cheese.
resepi acik ikut dari blog norsecubitgaram
terima kasih nor.

57 comments:

  1. Wah..nampak menarik je. Patutla sedap hasilnya.. dah kali buat.. rajinnya acik buat cheese cake...

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaa. ok dah tuuu. janji sodap!!!

    ReplyDelete
  3. Ni kek cheese meleleh yang tengah pemes skang ni kan.. Budak2 suko ni..

    ReplyDelete
  4. Nak cuba makan je... Malas nak cuba buat...hheee....

    ReplyDelete
  5. melimpah ruah cheese nya tu !! terbaikkkk

    ReplyDelete
  6. Nyumnyum! Cheesecake kan?... Tiba2 rasa nak ke Secret Recipe haha...

    ReplyDelete
  7. konfem meletops tu acik sampai 6 kali buat.. nak terjah resepi la.. hehe..

    ReplyDelete
  8. muak kan banyak cheese tu
    hohohoh

    ReplyDelete
  9. wah. sedapnya.. nak sikit. boleh? =)

    ReplyDelete
  10. Wah! 6 kali.... hebatnya Acik! Mesti sedap ni... Acik tak berapa nak makan tak pe, yang penting orang yang tersayang makan hingga menjilat jari!

    ReplyDelete
  11. patut la dah 6 kali,,yg tgok gambar saja pun dah meleh air liur..sedpa ni acik..terliur tau..sy nk buat ni tak terbuat2 lagi..

    ReplyDelete
  12. sedapnya...cheese melimpah ruah....

    ReplyDelete
  13. memang cekap dah acik buat kek ni yer..nampak sedap sangat..rajin juga acik ni yer..

    ReplyDelete
  14. Sedappnya kak...
    kegemaran kami juga ni cheese cake...:)

    ReplyDelete
  15. Mesti sedap ni kalau dah berkali kali buat. Saya peminat cheese... hehehe

    ReplyDelete
  16. cantik rupanya acik..saya suka jugak.. tapi tak pernah lagi terbuat.. ada je aralnya.. hihi

    ReplyDelete
  17. Amboi mengancam acik! Saya pun camtu juga... kalau banyak2 sgt cheese ni memang tak makan. Suka buat je.

    ReplyDelete
  18. saya? sekali pun belum pernah buat lagi acik oiiii...... he he he... -_-

    ReplyDelete
  19. Nampak menjadik la kak.
    Nk klik link tu lah...nak try gak.

    ReplyDelete
  20. Waa acik dah 6 kali ye, ummi sekali pun belum ni, selalu gak tengok orang share kat fb, teringin nak buat, tapi semangat tak kuat lagi, hehe..

    ReplyDelete
  21. Kek apa tu Acik? Sy klik kat link tu tp tak kua pun. Sobs...sobs...nmpk sedaplah kek tu Acik. Ctk je rupanya...

    ReplyDelete
  22. Alamak Acik....rupa macam tu aje dah menikam kalbu. Saya sangat suka cheese. Kalau setakat yang ini, saya seorang aje boleh habiskan slowly, slowly sambil tengok drama Korea :D

    ReplyDelete
  23. Hu hu hu. Jgn la tunjuk bab bab kek.ni. kite suke..

    ReplyDelete
  24. kalau kita rajin mencuba akhirnya ia tentu lebih baik dan kita berpuas hati dengan air tangan sendiri.....cantik..

    ReplyDelete
  25. Wah menarikkk tu AE....okje pun kurang gak cheese ni...takut peninglah AE...

    ReplyDelete
  26. pernah makan cheese cake camni. Mmg sedap. Sgt sedap tapi tanak manis sgt.

    ReplyDelete
  27. Wah, ni mesti sedap ni. Sebab dah banyak kali Acik buat. :)

    ReplyDelete
  28. akk pun sama ..cheese ni kurang gemar..mungkin akk ni selera kg..

    ReplyDelete
  29. wow.... mcm sedap je.... macm best je

    ReplyDelete
  30. nak suruh wife PM cuba buat lah , nampak sodap jer tuh...=)

    ReplyDelete
  31. sedaaapppp ni acik..!!!! nak try jgk lah.. tqs acik..

    ReplyDelete
  32. ni cheese meleleh ke snowcheese tapi kalau saya memang suka cheese cake kak :)

    ReplyDelete
  33. mck pun buat banyak x dah...tapi bila org mai/ ada jemputan

    ReplyDelete
  34. wah...saya belom pernah cuba ltk cheese sbb mia xmo...dia nak makan yg ada coklat je

    ReplyDelete
  35. Terlioq saya tengok kek tu, Acik. Selamat tahun baru, semoga Acik sihat & sentiasa berada dalam rahmatNya, amiin.

    ReplyDelete
  36. Asslamualaikum Dan selamat tahun baru 2014 untuk Acik Erna dan keluarga.

    Seronok dapat buah kuih muih sendiri ni. Satu kepuasankan. Akak ni tak pandai sangat buat-buat kek ni tak tua mals nak cuba.

    ReplyDelete
  37. yumm..nmpkn sedap la..
    y penting byk cheese tu...

    ReplyDelete
  38. kek ni memang sedap kan kak..kalau tak suka cheese, boleh kurangkan hehehe.. azwa suka kalau kuahnya lebih sampai meleleh2..

    ReplyDelete
  39. Wallamak acik....komain mabelse nampak kek tu. Musti sodap an. Sayo pun kughang gak bab chis ni. Momuleh poghut kalau makan bobanyak. Acik, mintak maaf sobab lamo tak singgah sini yo. Botatih polan2 yo nak sampai sini. Hehe.

    ReplyDelete
  40. TAHNIAH...percubaan yang berjaya..

    ReplyDelete
  41. Dulu selalu order sebab anak2 suka makan.

    Selamat tahun baru Erna.

    ReplyDelete
  42. Singgah ari ni & terima kasih mendoakan kesihatan saya yer!

    ReplyDelete
  43. Mana pergi AE ni.......sihat ke?

    ReplyDelete
  44. Syabass Acik..mmg pandai anak omak nii

    ReplyDelete
  45. x patut x patut... patut kena bg kami sikit... heheheh

    ReplyDelete
  46. Gigih punya pasal akhirnya menjadi juga Acik. Geram kakak tengok cheese yg melimpah-ruah:)

    ReplyDelete
  47. Acik.....wah bestny....nk kena cuba jg nnti kek niii...mmg bjaya buat sy tliur...o_O

    ReplyDelete