Friday, December 6, 2013

MERDEKA

Assalamualaikum



(habis baju sekolah diconteng)
Merdeka dah hero acik
semalam dah ambik
tiba tiba malam tadi maknya lena tidur.

43 comments:

  1. balik dr mana ni?adik sy balik dr khidmat negara dulu pun kemain conteng baju penuh dengan sign kawan2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PK balik dari sekolah asrama je hi hi

      Delete
  2. anak dah depan mata, lena lah tido mak nye...

    ReplyDelete
  3. habes spm dulu pun saya buat camni jugak. hehehe

    ReplyDelete
  4. Untunglah Acik dapat juga lena tidur. Segala harta karun si Abang ni dah siap berkemas semuanya? Merdeka untuk beberapa bulan nih ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum MD..yang harta karun tu belum kemas..dok berlonggok kat penjuru bilik

      Delete
  5. memanglah Acik..lega kalau anak anak ada dopan mato semua kan

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah rai..tunggu bulan 3 je nanti

      Delete
  7. Alhamdulillah, selesai segalanya.

    ReplyDelete
  8. Selamat bercuti panjang ye...ank sy 27 nov dh merdeka...

    ReplyDelete
  9. Siyoookkk ho bila dah merdeka ni... otak pun lapang jer.. tak gitew hero bongsu ... :)

    ReplyDelete
  10. seronoknya dah balik kepangkuan keluarga...
    merdeka yup Acik....

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah, boleh cuti puas2 kan kak :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..
    Dah abih periksa ye anak Acik, seronoklah acik nanti kan,ada teman kat rumah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok sangat ummi..ada kawan nak suruh2 hi hi

      Delete
  13. Kita nak makan pun dah selera jadinya kan Acik. Kalau tak ada benda dalam minda tak sudah memikir.

    Buat adik nak cuti kemana dah merdeka ni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la kakzakie..serba serbi rasa selesa..tidur lena..makan kenyang.
      adik tak sebut lagi nak kemana kakzakie..yang dia nak kelangkawi..abang2 dia dah siapkan semua..tapi tahun depan la

      Delete
  14. Haa.. gaya budak sekarang.. semua cikgu dan rakan nak diambil tandatangan di hari akhir ni.. seronok tgk diorang pass barang yg nak ditandatangani. Cikgu pun time ni boleh tgk mana cikgu yg popular.. yg banyak budak minta tandatangan tu kita tahula kan..

    Alhamdulillah acik..lega dah habis masa exam. Banyakkan berdoa je sekarang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul AN..banyakkan berdoa je..usaha sudah..tawakkal dan doa je kan.in syaa allah

      Delete
  15. mmg style biasa kan sis kan...last day jer mesti conteng baju...hehehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aida zaman acik dulu tak de buat perangai cam ni hi hi

      Delete
  16. Alhamdulillah..Faris pun sama juga. Tapi dia dah tahu result ke PLKN..Insyaallah dapat batch pertama, bertolak 6 Jan ini di Kuala Kubu Bahru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Che mid..hwro ni tak pi plkn..dirumah je cuti 3 bulan ni

      Delete
  17. Best lak conteng2 baju ni wat kenangan manis nanti. itu pun kalu tak luntur dakwat pen nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamawana tu la kan..pesen conteng2 pulak.tak basuh la baju tu

      Delete
  18. Yeayyyy pasni berdebar utk result la plak kan acik..hihi

    ReplyDelete
  19. Lega dah kita anak dah habis exam SPM kan acik Erna... selagi tak habis haritu slagi tu la risau aje kan..

    ReplyDelete
  20. Wahhh dah merdeka ya.....seronoknya...

    ReplyDelete