JellyPages.com

Wednesday, January 30, 2013

MEMENUHI JEMPUTAN

Assalamualaikum

Hari Sabtu lepas
berkesempatan pi jemputan kenduri
dengan adik ajaa,abam dan ummi dia
Terima kasih pada zar yang sudi menjemput
makanan memang sedap2 semuanya.
lagi lagi kambing goleknya
bertambah tambah ummi adik ajaa makan kambing.
suka betul acik tengok adik ajaa
yang asek sangat makan buah
lansung tak nak makan benda lain

 bersama ummi ajaa dan puan rumah
puan rumah yang setiap kali jumpa bertambah cun
apa la rahsia puan rumah ni kan
boleh la share dengan kawan2 yang masih muda
acik dah tak perlu..dah warga suasa..he he

ok la jumpa lagi,Insyaallah

37 comments:

  1. warga suasa?? first time dengar..ha ha ha

    ReplyDelete
  2. Warga suasa apanya akak...akak masih muda lagilah...memang nampak muda..ikhlas puji ni tau...:)

    ReplyDelete
  3. kulit cantik ni asyik makan buah je..heheh

    ReplyDelete
  4. hehehe....sblm wrga emas jadi wrga suasa dulu eh... :p

    ReplyDelete
  5. kambing golek..alahai bestnya!
    saya ni minat daging kambing.

    ReplyDelete
  6. aduhai..umie ajaa tu bersungguh makan kambing
    ulang alik dia usung pinggan ;(

    kak zar..apa rahsia?
    cer citer
    cer citer

    ReplyDelete
  7. rugiiii

    kalau idak leh makan kambing golek

    ReplyDelete
  8. waaa..adik ajaa makan kambing golek tak ajak aunty ye...

    ReplyDelete
  9. tak pernah try lagi kambing golek ni..

    ReplyDelete
  10. Erna..nampak muda...
    alhamdulillah jika sihat yee...amin

    ReplyDelete
  11. Comel la adik Ajaa.. semalam kata ummi dia Ajaa asyik nak makan nasik.. dah puas makan buah la tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak chaq..
      dia pesen kalau ke kenduri hanya buah dia makan..kat rumah pun sama.baru2 ni dia suka makan nasi ;).ikut umie la tu kot.hehe

      Delete
  12. stail kenduri sekarang mmg rata rata ada kambeng golek...best!!

    ReplyDelete
  13. Acik ni walaupun kita dah warga suasa tapi anak-anak masih perlukan kita tau... Nak kena jaga juga:)

    ReplyDelete
  14. Acik, nak tanyo sikit. Warga suaso ni ketogori umur e canno kigho? Sey ni ompek puluh tigo..boleh join mosyuarat tak? Hihihi.

    ReplyDelete
  15. sesekali memenuhi jemputan spt ini bagus juga kan Kak?.. boleh mengeratkan silaturrahim & bertanya khabar..:)

    ReplyDelete
  16. saya dah warga timah sari hihihi...

    ReplyDelete
  17. alamk kambing mmg sedap, sayang KA x makan hehehe

    ReplyDelete
  18. Hehe..warga suasa pun masih cun lagi, acik yang kena kongsi petua nampaknya ni.

    ReplyDelete
  19. warga suasa dulu baru emas ye....Acik...macam2 lah Acik nie....best tu menunya kambing panggang pula tu......

    ReplyDelete
  20. salam Kak Erna..alahai tak de rezeki nak jumpa dgn akak..

    warga suasa hahaha..kelakarla akak ni..

    makanan memang sedap2..

    tuan rumah tu memang cun selalu dari dulu hingga kini hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak azwa..
      kami dtg dgn harapan nak jumpa akak dan muaz tau ;)
      takde rezki nak jumpa

      Delete
  21. best klu dpt jumpa2 camne..paling best ada mknan sedap2..dgor kambing tue..trus trbayang2 ksdapanya..

    ReplyDelete
  22. Saya menten “warga vintage”!! hahaha

    ReplyDelete
  23. Salam Acik. Boleh mintak email address tak?
    zilndnas@gmail.com

    ReplyDelete
  24. first time baca umur suasa...hihi..
    agak2 umur brapa tu ekk...kot2 blh msk korum acik...hihi

    ReplyDelete
  25. Sey tak makan kambing.. takut nanti sey lak yang togolek.. hehe..

    Tak masam ke buah yg budak tu makan gak ehh.. elok yoo ghoman ehh.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik azz..
      itu oren
      kalau kat umah bukan takat buah oren
      timun ulam dgn tomato pun dia belasah
      asalkan rupa macam buah ;)

      Delete
  26. Kak erna

    Terima kasih sudi datang rumah zar. Tq pada irfa, azwa dan wana jua.. Hehehehe

    Maaf kalau layanan kurang sempurna.. Jangan serik datang lagi ya.. Zar pun sempat cuut cuit aje pipi ajaa. Heheh comel.. Dengan gaun kembang tu

    ReplyDelete
  27. acik pun ttp nampak lawa lah, bkn warga suasa tp warga perak kot hehehe...

    ReplyDelete
  28. dayah dah lama tak pergi kenduri..
    baca entry AE nih baru perasan..
    tetiba rasa teringin pulak nak makan nasi lauk kenduri..
    *anak tekak ngengada hehe..

    ReplyDelete