JellyPages.com

Sunday, January 20, 2013

AHLI BARU

Assalamualaikum

Ahli baru dalam keluarga acik
cucu abang yang dok Astana Raja
cucu sulong  ni
gambar ni dimajlis bertunang pak long dia semalam





Seronok kan..dapat pegang baby
dapat tumpang cucu abang pun dah seronok
ok lah jumpa lagi,Insyaallah

37 comments:

  1. Assalammualaikum Acik Erna.
    Comel la. Acik pun comel :)

    ReplyDelete
  2. Seronok tgk bby, berapa bulan tu kak, comel je

    ReplyDelete
  3. Lamo tak balik Logong... Tingat lak kek sekolah rendah kek Logong tu...

    ReplyDelete
  4. salam akak...
    nanti kalau dapat pegang cucu sendiri lagi seronokkan akak...rasa tak lambat lagi kot...:)

    ReplyDelete
  5. seronok dpt pegang..terhibur tengok cucu sedara.. ..

    ReplyDelete
  6. betul2...dpt pegang ank org pun dh terhibur dh...hihi

    ReplyDelete
  7. salam acik..
    lepas ni acik la plk pegang cucu sendiri..bertambah2 seronok la acik ..

    ReplyDelete
  8. salam akak ..
    alah2 comelnyaaa ... pandai senggih ! ;)

    ReplyDelete
  9. rindu plak kat anak buah...


    akak tukar template yea....

    ReplyDelete
  10. Nampak cerdik baby comeiii nih...

    ReplyDelete
  11. Salam acik. Camana rasa hari ni. Saya doakan acik sihat sentiasa. Saya nampak acik berseri2 je muka. Alhamdulillah.
    Saya pun nampak baby ni cerdik sangat rupanya. Comel pulak tu.

    ReplyDelete
  12. Salam Acik..

    Ala tomei..tomei, best kan Acik tengok muka baby, ummi ni suka cium baby, suka bau baby.

    ReplyDelete
  13. berapa umurnya ? .. nampak cerdik !

    ReplyDelete
  14. seronokkan kalau dlm family dah lama tak der baby.... tetiba ada baby, walaupun cucu sedara

    ReplyDelete
  15. Comelnya. Bila dapat pegang baby, rasa macam hilang segala masalah. :)

    ReplyDelete
  16. salam acik...

    alahai...sejuk hati pandang budak kecit kan?

    ReplyDelete
  17. memang best dapat pegang baby ... dapat cium bau dia lagi best :)

    ReplyDelete
  18. alololooo.. comelnya nampak baby mewek-mewekkk...

    ReplyDelete
  19. assalam AE..comilnya baby !!..ehem sama pulak tarikh sepupu mama bertunang dgn saudara AE kan.. ;)

    ReplyDelete
  20. acik bebi boy ke girl tu... nampak cerdik sgt

    ReplyDelete
  21. ala..ala..comelnya..berapa bulan umurnya tu?

    ReplyDelete
  22. Seronok berkumpul sesama saudara jauh dekat... Babay pun comel sangat

    ReplyDelete
  23. wah..tahniah!

    comel pulak tengok dia nangis.

    ReplyDelete
  24. bau baby yg fresh adalah sangat best!

    ReplyDelete
  25. cucu sedara pun kire ok lah acik... ahli baru yg paling comei

    ReplyDelete
  26. ishhh tgk baby nie.. rs nak ada anak kecik lak lagi hehe

    ReplyDelete
  27. Acik macam kakak juga cucu dari kakak dan abang dah ramai tapi nak tunggu cucu sendiri lama lagi heee....

    ReplyDelete
  28. lagi seronok bila Acik dpt pegang cucu sendiri nanti...hihihi

    ReplyDelete
  29. angah ni cucu dah ramai, anak je yang belum ada lagi haha

    ReplyDelete
  30. Alaa tomei! Err yalah, saya pun nak tanya jugak perempuan ka lelaki..

    ReplyDelete
  31. Smoga diberkati Allah SWT dunia akhirat......

    ReplyDelete