Wednesday, May 11, 2016

RINDU RINDU RINDU

Assalamualaikum
Rindu lak ngan bujang sorang ni
sekarang ni sibuk belajar
nak final bulan depan
tak mau kacau
sesekali je w/apps maknya ni
kot tak setiap hari
dah makin sibuk katanya
tak pe dik mak tak kacau
belajar la
Awal bulan depan masa adik
"study week" mak datang ye
mak doakan yang terbaik untuk
anak anak mak.
ok lah jumpa lagi
In syaa Allah

48 comments:

  1. Yalah acik budak2 u skg ni dah sibuk nak final exam kan,memang busy je dorang.Anak saya pulak dia yang rindu sangat nak balik rumah walaupun sibuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sibuk betul anak2 sekarang ni kan saniah..tak pe untuk masa depan dia orang susah2 dahulu semoga semua anak2 berjaya cemerlang

      Delete
  2. Sklh along minggu ni dah exam pertengahan thn...adik2nya pula semua minggu depan...kita doakan semuanya dipermudahkn..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin..semoga dipermudahkan semua urusan anak2 kan nur

      Delete
  3. Siapalah tak rindu acik. Memang rindu serindu-rindunya.
    Tapi demi masa depannya kita mampu doakan aje.
    Kadang mengalir airmata kan..

    Kakak setiap kali lalu depan UiTHO mesti ingat Emi Acik tau. Sampai anak-anak dan hubby kakak pun tahu nama dia dan Acik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke kakzakie..terharu rasanya semoga suatu hari dapat jumpa kakzakie dan keluarga

      Delete
  4. Anak2 Sham pun tengah musim exam ni Acik.
    Anak kawan2 pun yg di U khabarnya tengah musim exam jugak.
    - kita doakan yang baik2 sahajalah utk mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sham..kita doakan yang terbaik untuk anak2 kita semua

      Delete
  5. doakan sahaja acik, semoga anak-anak kita sentiasa didalam lindunganNya dan cemerlang dunia akhirat..amiin .

    ReplyDelete
    Replies
    1. in syaa Allah Ana..sama2 kita doakan anak2 kita cemerlang dunia akhirat

      Delete
  6. Ehh, dah nak habis belajar dah ke si Aimi tu kak? Moga Aimi tenang dan berjaya dalam final exam dia tu. Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum abih azz..abih he january 2017..ni final untuk sem sekarang ni la

      Delete
  7. Jiwa seorang ibu sentiasa rindu dgn anak2. Dari jauh kita doakan mereka semoga beroleh kejayaan untuk masa depan.Sibongsu kak Zai pun tgh study week.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la zai..kadang anak dok serumah pun dirindu..nama je dok serumah..tapi sibuk ulang alik pi kerja

      Delete
  8. Rindu serindu rindunya ye Acik..nekcik pun dah terpikir dah tahun depan ciksu nekcik dsh spm..lepas tu tak tau lah ke msns..seumur hidup berjauh hanya sekali tinggal ke mekah jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. aui nekcik..memang rindu serindu rindunya

      Delete
  9. Semogoga dimudahkan urusan study anak akak. Belajar rajin-rajin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin...in shaa Allah..terima kasih PMDR

      Delete
  10. Insyallah doa akak bagi semanagt untuk anak belajar dengan tekun lagi.

    ReplyDelete
  11. Sekejap aje masa berlalu. Dah nak exam pula. Semoga berjaya buat anak akak.

    ReplyDelete
  12. Mak mana yg tam rindukan anak.lg2 si bongsu ni manja sgt kan dengan acik..good luck juga.semoga dilapangkan dada menjawab soalan exam nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pk..dia setiap hari mestitanya khabar maknya..bila sibuk ni tak sempat sangat la tu

      Delete
  13. Mak mak ni....mmg selalu rindu anak anak kan AE, mcm mak saya selalu telefon anak dia....

    Anak saya pulak dah nak kuliah balik minggu ni AE..

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak2 dah besar kan okje..kalau kecik sentiasa ada dirumah ngan kita

      Delete
  14. mujur tak jauh kak, boleh gak jenguk lepas rindu.

    semoga anak kak cemerlang dlm exam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ujie..betul mujur tak jauh..boleh pi sana jumpa dia

      Delete
  15. Betullah Acik kata semalam. Anak makin membesar tapi hati ibu ni tetap tak berubah satu perkara - bab rindu ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la MD..mcm acik kata kadang dok satu rumah pun merindu nak gak..pi kerja pagi baliknya malam

      Delete
  16. Abes exam..buleh balik jumpo omaknya heheee..
    Omak la yg x sabor tu hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam tu la lina..nasib dekat kan boleh juga pi tengok

      Delete
  17. sama jugak macam kaknoor acik
    duduk kat UK ni niat nak jaga makan diaorang
    tapi sbb dah ada dua orng terpaksa kena pilih
    yang mana satu kaknoor nk duduk dulu
    dua-dua pulak time exam serentak
    susah tu kan
    kena berdoa je lah utk yg tak dpt nak jaga makan tu
    jadi ibu mmg gitu lah kot kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..jauh pun kaknoor boleh datang seronok anak2 kak noor disana

      Delete
  18. mudah2an urusan study adik di permudah kan ye Acik..lepas exam nti boleh manja2... hehe :)

    ReplyDelete
  19. As-salam acik..

    bila berjauhan memang rindu-rinduan.. Semoga anak acik berjaya dengan cemerlang di dunia dan akhirat.. in shaa ALLAH..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmusallam Hanis..terima kasih..in shaa Allah

      Delete
  20. aduuusss...rindu itu maha sakiiittt

    ReplyDelete
  21. Sabar2.. nanti pegi terjah anak tu ye

    ReplyDelete
  22. Rindu ye acik..jgn lupa air tgn ibu2...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu la nor..dah hari2 dia tanya khabar.tetiba senyap 2 ,,3 hari

      Delete
  23. gud luck utk ank acik erna..

    hehe..mestilah rindu,,ank y ditatang bagai minyak y penuh...selama kita jaga..tiba2 hodup berkdikari..mujurlah teknologi skrang dpt mudah utk bhubung

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul lya..mak2 ni memang asek merindukan anak

      Delete
  24. "harung jelah dengan sabar acik!" ;)

    ReplyDelete