Thursday, June 5, 2014

WW..JAWAPAN NYA

Assalamualaikum

WW semalam
sebenarnya tu Quran acik
ada 2..satu memang acik letak diopis..
satu lagi dirumah
dah  berbelas tahun dah.
.jadi kulitnya nya
dah tak berapa cantik
nak balut..acik sayang nak letak cellotape tu
baru baru ni acik tengok kawan blog dan fb
Azyma ada jual cover novel dibuat dari kain
acik pun terus order 2 untuk acik
Quran anak2 ngan ayah anak
 tak yah la bersampulkan hi hi
bila dah sampai dan disarung kan ..
cantik sangat acik tengok..
tu yang acik kongsikan gambar
suka dan bertambah sayang acik 
ngan Quran yang dah berbaju baru tu.
masa gambar tu 
kan acik letak atas rehal
rupanya tak de yang perasankan rehal tu ye
oklah jumpa lagi,In syaa Allah

19 comments:

  1. saya perasan rehal tu
    tapi memang cantik la kan. suka yg bunga merah tu

    ReplyDelete
  2. SY TAHU,SBB TU TANYA BELI KAT MANA :)

    ReplyDelete
  3. quran rupanya ....tak terfikir pula.tapi sya ada perasan juga rehal kat sebelah tu.

    ReplyDelete
  4. Saya perasan rehal tu Acik Erna.. mula2 fikir jugak Al Quran tapi takan cantik berbunga2, rupanya betulah Al quran ye acik .. memang cantik pembalutnya tu :)

    ReplyDelete
  5. ooohhh cantik sangat pembalut Al-Quran tu Acik.. perasan juga rehal tu, tapi tak sangka plak itu Al-quran.. :)

    ReplyDelete
  6. saya nampak bungkusan kaler-kaler je..

    ReplyDelete
  7. Wah..kreatif. Bagus idea gini, cantik pun cantik.
    Cuma kena hati2 takut org tak tau tu Quran, dia buat sebarangan pulak.

    ReplyDelete
  8. Acik, sebenarnya saya dah perasan rehal kuning tu. Nak juga tanya kot-kot Al-Quran kan tapi dok pelik baca komen ...takkan ada kawan alam maya hantar Al-Quran by post? Pastu tak pernah pulak nampak cantik je Al-Quran berbalut cam tu, macam nak bagi hadiah jek....

    Al-Quran saya tak pernah bersarung Acik, tu yang saya terpelik sikit.

    Psstt...takda hadiahkan siapa betul... *uhh**lega*

    ReplyDelete
  9. Saya nampak rehal jer, saya tahu dah itu Aq Acik..hehehehe. Tapi, cover tu cantik... Cover dari Melaka lah nie yer...hehhehe

    ReplyDelete
  10. ooo kisahnya, cantik bernas juga idea ni kan..:)

    ReplyDelete
  11. saya perasan rehal tu, cuma terfikir, Al Quran ke tu( sebab kulit lain)..hihihih

    ReplyDelete
  12. perasan rehal tu..ingatkan dpt hadiah rehal..

    ReplyDelete
  13. Cantik...

    Tentu lebih suka membacanya bila tengok kulitnya sudah cantik.

    ReplyDelete
  14. Wah.. saya baru baca hari ni. Terus dapat tahu pasal pembalut lawa ni. Jumpa acik ya.. boleh dijadikan hadiah nampaknya ni. Menarik.. nak buat hantaran pun ok rasanya. Menarik dan bermakna kan

    ReplyDelete
  15. serius cantik acik.... terus nampak mcm baru jek.... ceria warnanye...lieya baru tau leh tukar cover n org ade jual mcm tu kan.....

    ReplyDelete
  16. memang comel pun..ingat hadiah tadi

    ReplyDelete
  17. Cantik cover tu. Nampak mcm kain kalis air.

    ReplyDelete
  18. Perasan rehal tu.....tp tak tau cerita sebenarnya...saja nak suh AE citekan hehe

    ReplyDelete