JellyPages.com

Wednesday, April 9, 2014

AKHIRNYA BERJAYA JUGA

Assalamualaikum
mula acik tengok gambar ni difb
yong Halimah blog Moh Kembara tu
acik terus terpikat
dan terus order ngan Yong Halimah
 Sekali kan..sampainya rupa gambar dibawah ni
macam beg comel
puas juga acik nak menggayakannya
akhirnya berjaya juga
best pakai dalam rumah
oklah jumpa lagi,Insyaa Allah

33 comments:

  1. Memang macam handbang kecik Acik. Tak sangka ianya kasut pakai dlm rumah ye. Cantiklah:)

    ReplyDelete
  2. memang comel bangat... tapi kalau saya yang beli mula2jer semangat nak pakai lama2 takderler...

    ReplyDelete
  3. cute... kasut betul ke? pakai dlm umah je ye?

    ReplyDelete
  4. Cantiklah acik erna.. berkenan pulak tengok.. tak licin ke jalan atas simen tu acik ?

    ReplyDelete
  5. tgk kat fb, igt beg, kasut rupanya

    ReplyDelete
  6. cantinya kasut tu... licin tak nak jalan?

    ReplyDelete
  7. Cantikkknya Acik... berkenan tengok...:)

    ReplyDelete
  8. Dah macam kasut baby pulak kak.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. seriussss comel la acik....kaler pun menarik hah...

    ReplyDelete
  10. Berkenan saya dengan kalernya tu... yalah... macam beg... camna cara pakainya tu... tunjuklah habis2 acik.

    ReplyDelete
  11. cantik, warnanya meneyerlah kan kak

    ReplyDelete
  12. pakai waktu nk tidur ni ok gak kan ....panas je kaki.boleh jadi kan handbeg ni...comel sangat!

    ReplyDelete
  13. wei... cute sagt ni acik, color pun cantik !

    ReplyDelete
  14. kalu kaki ada ada ukuran tak ek... heheheh
    tak licin yek acik pakai kt umah

    ReplyDelete
  15. Yelah AE mcm bag comel....kan....tak sangka pulak setokin...hehe...jangan tunjuk kat cik abe...kang apa pulak yg disobutnya tu ha hehe....

    ReplyDelete
  16. cantikkkk..
    made in turkey la ha acik :)

    ReplyDelete
  17. pakai waktu tidur ok sangt nih..masa pantang bersalin ke..kan??

    ReplyDelete
  18. merah menyala datang dr Turki ke?

    ReplyDelete
  19. Betullah sekali tengok macam beg...dah depan mata dah belek rupanya stokin yer...
    Okay lah tu...pakai kat rumah atau masa tidur pun bolih.. tak sejuk kaki..musim2 hujan ni kan....

    ReplyDelete
  20. nk pakai buang susah ni acik, kita ada anak kecil ni payah nak sarung..

    ReplyDelete
  21. ye lah tgk cam beg rupanya stokin... :)

    ReplyDelete
  22. tomei tomei..!
    Cute je di kaki :):)

    ReplyDelete
  23. comel...melaram habis lah acik...

    ReplyDelete
  24. Cantik kasut baru Acik ni. Warna pu menarik.. saya ingatkan tadi dua gambar dua benda. Lepas tu baru faham apa bendanya. Bijak orang yang merekanya.. selesa dipakai dan unik rekaaannya.

    ReplyDelete
  25. Cantiknya Acik kasut merah ni. Dah macam zaman puteri Hang Li Po pulak rasanya bila dipakai. Kalau tengokkan gambar kedua tu macam tak muat aje kakikan, Acik. Eh, serius comel! Kalau tak nak buat kasut buat beg boleh tak agaknya ...

    ReplyDelete
  26. comei..mcm baby pun ada kak. :)

    ReplyDelete