Friday, February 7, 2014

RINDU


Assalamualaikum 
Lamanya acik tak sempat mengadap/
membaca cerita kawan2.
rindu rasanya.
Masa nak mengadap pun dah kurang
rindu nak baca..
walaupun kadang kadang
 rasa malu jugak..
rasa acik je blogger yang
dah tua yang masih menulis disini
tapi..
bila nak berhenti rasa sayang
nak tinggalkan kawan2 alam maya.
Disini juga acik nak ucapkan
ribuan terima kasih pada
KA yang sudi buat review blog acik
yang dah lama tak update ni.
In syaa Allah..bila acik dah
siapkan apa yang perlu nanti
acik akan terjah blog kawan2
alam maya semua.
Jumpa lagi,In syaa Allah


20 comments:

  1. Trimas kmbali acik siap mention nama ka lg. Nk ucap tq pd acik jg yg ttp sudi jgk blog ka dlm busy2.

    ReplyDelete
  2. Salam K.Erna..bila masa sbk tu,mmg tak trjenguk blog kan K.Erna :)

    ReplyDelete
  3. akak apa khabar?
    serius, rindu nak baca entry akak..
    saya pun dah kategori veteran dah kak 30 an
    kadang2 ada rasa nak stop bloging
    tapi fikirkan kat sini ramai kawan yang baik2
    sayang nak tinggal..
    teruskan berblog yea kak erna..
    :)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum Acik Erna.
    Semoga diberkati dan dirahmati Allah swt. Cantik background blog acik ni. Keep it up.

    ReplyDelete
  5. Takpe acik..acik menulis bila ada masa k.. dah ada pembaca setia yg sentiasa nak dengar kisah terbaru acik

    ReplyDelete
  6. salam Acik, kak noor lagi tua loh dah 50an hahaha lagi tak malu ini orang kan kan...

    ReplyDelete
  7. agaknya acik sibuk kebelakangan ini....

    ReplyDelete
  8. baru tadi saya sambil2 kemas blog then sebut dlm hati, mana la acik menghilang. Saya pun rasa dah kertu dlm blogging, kdg mmg takdan langsung nak pandang komputer dan nak give up tp bila ada masa kemain menderu2 saya post entri baru.

    rasanya terserah pd keadaan la kan acik kan..

    ReplyDelete
  9. Sey pon dah lamo tak singgah blog kawan2 kak.. Ontah la, ghaso macam tak bomayo yoo.. Tando sey pun dah tuo jugak kak... hehe..

    ReplyDelete
  10. Apa yg bizi sangat tu AE......tok sahlah berhenti....layan jelah kamiorang ni...hehe

    ReplyDelete
  11. tak pelah Acik..nanti bila dah kurang kesibukan tu bolehlah terjah rumah kawan2..

    ReplyDelete
  12. Blogger sebenarnya tak mengira usia Acik. Ianya menjadi wadah apa juga yg penulis nak. So... kita yg tua ni pun berhak juga kan (hihi... tak mahu kalah kakak ni Acik).

    Moga Acik diberi kesihatan yg baik.

    ReplyDelete
  13. Assalam acik Erna, janganla mention pasal umur plak bila nak wat blog, saya pun dah veteran jugak, hi hi..

    Niat kita, agar apa yang kita kongsikan dapat dimanfaatkan bersama, moga jadi ibadah..

    ReplyDelete
  14. Salam Erna...Saya pun macam Erna terasa macam orang lama yang masih berblog lagi tapi kadang2 terasa rindu pulak nak menulis.

    ReplyDelete
  15. Aha, lama gak acik menyepi. Sy pn org lama jugak. 2lh, syg nk tinggalkn cz dh lama buat catatan.

    ReplyDelete
  16. tertunggu2 entry acik setiap hari....seronok baca....apa lagi usia kita tak jauh beza.

    ReplyDelete
  17. salam Acik..kalaulah Acik da tua...nekcik ni lagi lah tua..umur pencen dah..tapi kalau tak menulis dan membaca ni nekcik rasa macam lombap pulak..kat sini ada ramai kengkawan yg nak ngomen ngomen ngan nekcik..nekcik rasa meriah sungguh..cuma iyalah bila bizi tu dpt jengok sekali lalu ..cuma tak sompek nak ngomen!!

    ReplyDelete
  18. Kalau ada kesempatan tu, updatelah sekali-sekala, Acik. Rindu gak nak dengar cerita Acik. Maklumlah dah kenal. Kalau tak kenal, ada ke tidak pun tak heran :) Thanks walaupun sibuk rajin juga datang ke blog saya. Tang umur tu tak pentinglah Acik. Janji suka, blogging ajelah. Yang penting ada yang menunggu entri Acik kat sini :)

    ReplyDelete