Monday, January 20, 2014

LASAGNA AIR TANGAN HERO BONGSU

Assalamualaikum
hari ni baru lepas..dari hari Jumaat
cuba upload gambar tak dapat2
ni..hero bongsu yang buat.
tiba2 sebut nak buat benda alah ni
maknya pun tak pernah2 buat.
dia kata..resepi aimi dah cari..
mak ai...budak ni
acik bawak pi beli barang je
dan tu la hasilnya.
suka pulak makan tu
Angah pun suka..
acik tak berapa pandai nak makan
cheese sesaja..
menjadi ke tidak..acik pun tak tau
sebab acik tak pernah makan hi hi
oklah jumpa lagi,In Syaa Allah

55 comments:

  1. rajin nyer hero bongsu ni...bakal chef ni ya? ;-)

    ReplyDelete
  2. nmpk menjadi ni sbb sy telan air liur jer ni ;)

    ReplyDelete
  3. Jadilah tu Acik Erna... pandai hero bongsu ni masak... nantik buatkan utk auntie satu ye... suka gak makan ni :)

    ReplyDelete
  4. menjadi gayanya kan akak,
    kalau ig connect dgn blog senang keje kan kak :)

    ReplyDelete
  5. Acik minta sikit nak rasa... mesti sodap ni... anak jantan masak! bukan sonang nak tengok anak jantan masuk dapur.

    ReplyDelete
  6. wahhh...sedappp tengok tu Acik... menjadi lah tu..
    pandai hero masak...hehe

    ReplyDelete
  7. wow mabelesss...nak order boleh tak dik? kiki...

    ReplyDelete
  8. salam K.Erna..rajinnya hero bongsu memsk ya.mana tumpahnya kuah klu tak ke nasi...spt mak hero ni(^_^)

    ReplyDelete
  9. Bestnya Acik... untunglah dapat hero yang suka memasak di dapur. Dapat merasa air tangan anak bujang ya, Acik. Lasagna ni saya suka makan tapi tak suka buat :)

    ReplyDelete
  10. pandai anak teruna acik...saya pun tak pernah buat.

    ReplyDelete
  11. Menjadi ke tidak belakang cerita Acik yang penting ada keinginan dan kerajinan dia nak membuatnya...

    ReplyDelete
  12. terernya masak...saya suka jugak makan tp sikit je la..cepat jemu..

    ReplyDelete
  13. ahem ahem...
    nasib baik takder anak pompuan, tak kalu mau berbesan kita hehe hehe

    ReplyDelete
  14. suka tenguk budak2 lelaki pandai masak mcm zamir masterchef..

    ReplyDelete
  15. bgs hero acik, suke nolong2 kt dpr... pandai lak nk cube2 msk sndiri... nampak sedap tuh... pasni msti dia nk cube lg

    ReplyDelete
  16. Salam achik. Kok baghu nengok dah tolan airlio makno e monjadi la tu. Acik ni bestlah. Anak lolaki pun pandai masak.
    Acik mintak mahap yo kalau tak sompek botandang ghumah acik ni. Banyak na yang nak dibuek.

    ReplyDelete
  17. budak2 mmng suka lasagna ni....pandai anak acik buat.,

    ReplyDelete
  18. memang bagus hero mu itu.. nak makan buat sendirikan.. saya suka sangat lasagna tapi tak penah buatpun gi jer kedai beli...

    ReplyDelete
  19. Acik..hebat hero bongsu Acik, memang menjadi nampak gambar tu..sedap!

    ReplyDelete
  20. fuyoooooooooooo hebatlah aimi ;)
    nanti boleh lah buat bila hajar dtg ttjs

    ReplyDelete
  21. Pandai dah tu AE kalau hero yang masak...
    Kulit dia pakai kulit apa tu AE

    ReplyDelete
  22. Eh... pandailah adik. Rajin dan gigih menjadi juga lasagna idaman. Kalau kakak suka acik. Sedap makan masa hangat-hangat:)

    ReplyDelete
  23. Wah...ckp kat dia..tahniah! Bagus..rajin jugak masak ya.

    ReplyDelete
  24. pandaila dia masak...rajin sunggoh ni...nengok pun tau sedap...

    ReplyDelete
  25. bagus tu kak..meningkatkan kemahiran emaknya memasak... :)

    ReplyDelete
  26. Bertuahnya acik dpt ank yg rajin masak...Ada borang kosong lagi tak???/hik.hik.hik
    Lasagna feveret kami sekeluarga jugak.

    ReplyDelete
  27. Rajin btul..zila pun fav nie..mkn masih panas klu dh sjuk mcm x best

    ReplyDelete
  28. mmg berbakat sngguh la.. leh jd calon menantu ni hehehe

    ReplyDelete
  29. wah..acik..nampak sedap..saya pon xpernah makan benda nie..hihi

    ReplyDelete
  30. Fulamak! Saya suka makan tu, sedappp :D

    ReplyDelete
  31. Rajin tu dik Aimy ni.. saya pun tak pernah masak sdiri lasagna ni.. siap tu macam ada bakat memasak dik aimy ni..bagusnya dia..

    ReplyDelete
  32. ada bakat juga hero acik memasak..rupa jadi ke tidak belakang kira,yg penting sedap..klu sedap jadi la tu..:)

    ReplyDelete
  33. Terer la hero bongsu Acik ni. Dia minat masak, yek. Best la buat sendiri lasagna, sebab kalau beli luor contohnya kat pizza hut, sikit je, tapi mahal. :)

    ReplyDelete
  34. Sedapnyaaaa...saya follow sini ;)

    ReplyDelete
  35. tengok pun dah tau sedap... yummyyyyy!!!

    ReplyDelete
  36. wah berbakat sungguh hero Acik yo...

    ReplyDelete
  37. assalam acik.. nanti email alamat rumah ya nak kasi gift sbb citer pasal blogging hari tu...
    email to o-mulan@hotmail.com

    ReplyDelete
  38. Singgah ptg AE....ingat dah ada entri baru!

    ReplyDelete
  39. Bila adik start cuti utk CNY ini acik. Kakak tengahari ini ambil anak-anak sebab hubby kakak ada meetinglah pulak.. Kena cutilah half-day..

    ReplyDelete
  40. assalamualaikum.. hai acik.. sihat? sedapnya lagsana ni.. bertingkat2 dagingnya.. terliur nya..

    ReplyDelete
  41. perghh sedapnye akak oiiii!!

    serius teliur tgk hah..untung akak anak pandai masak...lelaki plak tu...meh kak nak cop jadi menantu ekekeekekek

    ReplyDelete
  42. Bz ke acik? Lama tak upadate kisah?

    ReplyDelete
  43. sedapnye...rajinnya buat lasagna...

    ReplyDelete
  44. tahniah yer ! tunggu reviewnya nanti http://kesumaangsana.blogspot.com/2014/02/tahniah-5-blog-ini-akan-ka-review-nanti.html

    ReplyDelete
  45. tq join segmen & this is the review yer acik http://kesumaangsana.blogspot.com/2014/02/review-4-blog-acik-erna.html

    ReplyDelete
  46. Salam, nampak sedap, pandai hero acik erna

    ReplyDelete
  47. wahh.. makin pandai aimi memasak.. tak lama lagi boleh rilek banyak la acik..

    ReplyDelete
  48. Suke makan je x pandai nak buat. Tgh pening pk esok nak masak apa ni utk sarapan dan lunch. Tolong bg idea sat acik.

    ReplyDelete