Thursday, January 16, 2014

JAWAPAN WW SEMALAM

Assalamualaikum
ni la yang bertingkek tingkek semalam tu
bekas ganti pinggan untuk nasi ayam penyet
tapi tak de sorang pun minta ayam
semuanya minta ikan keli.

30 comments:

  1. ooo..
    heheheh jadi ikan keli penyet la ni yer

    ReplyDelete
  2. Oh..... itu yg bertingkek tingkek.... makan nasi dalan nyiru rupanya acik erna ni..... :)

    ReplyDelete
  3. La, semalam saya sibuk, tak sempat nak jenguk sini... peminat ikan keli nampaknya .... kalau saya pun, makan di kedai, suka juga makan ikan keli ni.. tapi dengan ayam penyet tak penah try lagi set ikan keli,, Nampak sedap tu Acik...

    ReplyDelete
  4. La...nasi penyet rupanya. Kat ne ni Acik?

    ReplyDelete
  5. apsal cantik sgt bekasnya kak.. :)

    saya pun biasa oder..keli penyet.

    ReplyDelete
  6. Oh makan atas tu uniknya acik.
    Kakak ingatkan nak jemur kerepek hihi...

    ReplyDelete
  7. As-salam acik..

    kalau ke kedai ayam penyet memang ikan keli juga yang mahu dipesan he..he..

    ReplyDelete
  8. Lah...makan ikan penyet rupanya :) Ingatkan apalah yang bertingkek-tingkek tu semalam, Acik!

    ReplyDelete
  9. Unik dan menarik, rasa pun mesti best kan Acik.

    ReplyDelete
  10. Nasi ayam penyet, tentu sedap tapi saya tak makan ikan keli.

    ReplyDelete
  11. sedapnyer keli, tempe ade takk ??

    ReplyDelete
  12. ohhh..cantik sangat lah plak tempat ayam penyet ni kak.. unik! :)

    ReplyDelete
  13. sedapnya mkn..kretip jgk bekas mknan camtu..cam bakul kan

    ReplyDelete
  14. kreatif juga guna benda ni sebagai daya tarikan ekk

    ReplyDelete
  15. kiranya ikan keli penyek la tuh yer Acik...=)

    ReplyDelete
  16. alah acik ni ...buat lieya tingin nak pi makan ayam penyet plak sbb biasenye restoren ayam penyet yg akan pakai pinggan gitu...hehehehe...lieya suke jek sebab besar senang nak kebek lauk ekekekekeeke

    ReplyDelete
  17. faveret tu AE ikan keli goreng ...sambal pun sodap hehe

    ReplyDelete
  18. X kisah. Asalkan sedap ye tak. Ikan lagi sedap kut dr ikan. Asik makan ayam je muak la pulak.

    ReplyDelete