Saturday, November 30, 2013

MINI GA KAKNI EDISI TUPPERWARE


Assalamualaikum
acik memang minat sangat 
dengan tupperware eco ni
mana tau kan ada rezeki.
meh ramai ramai kita meriahkannya.
untuk menyertai baca syarat2 dibawah,


















syarat syarat penyertaan
1. Terbuka kepada blogger yang ada alamat di Malaysia sahaja.
2. Anda mestilah follower blog kakni; goncar.blogspot.com
3. Like FB page KakNi; KakNi Shoppe (preferable) atau pd yg tiada FB, FOLLOW blog Kakni Shoppe di goncar-mall.blogspot.com
4. Letakkan banner di atas di dalam entry penyertaan anda
5. Letak tajuk Mini GA KakNi Edisi Tupperware di dalam entry penyertaan anda
6. Letak link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini
7. Tempoh penyertaan GA: 28/11/2013 hingga 6/12/2013

7 comments:

  1. gud luck acik..klu dh rezeki tak kemana..:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Acik Erna join GA sy tp lupa nak letak link kat comment box blog sy ya.... haaaa... sy dah check 2-3 kali tp mmg x nmpk comment/link dr Acik Erna. takpe nnt saya masukkan dlm senarai ya... heheheh... good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf ye kakni..dah tua2 ni pelupa hi hi

      Delete
  3. datang dari segmen yg sama jugak .. jemput singgah :)
    http://fynazshamz.blogspot.com/2013/12/mini-ga-kakni-edisi-tupperware.html

    ReplyDelete