Thursday, April 29, 2010

BERTEMU KEMBALI

Assalamualaikum...


alhamdulillah..dapat juga menulis lagi disini..rindu nak menulis dan membaca perkembangan terkini kawan2 blog...


lama tak menjengok blog kawan2 kerana masalah...talipon tak berfungsi..bila talipon rosak...internet pun terlibat sama sebab guna streamyx..

o.k aku stop dulu saja buat n3 pendek nak..bagi khabar sebab kenapa lama tak jengah blog kawan2..ye..aku nak pi jelajah blog kengkawan dulu..kemudian baru aku ceritakan apa xtvt aku ketika streamyx tak de..

30 comments:

  1. haaaa. misti xtvt betanam cili nihhh kan kak kan???

    ReplyDelete
  2. hehehe...bermovie marathon ke????

    ReplyDelete
  3. Kak...streamyx buat hal ke?

    ReplyDelete
  4. tijah..macam2 xtvt..nanti akak cerito yo..

    ReplyDelete
  5. ibuhani..tak abis lagi marathon ni..he he..

    ReplyDelete
  6. anie..bukan setakat streamyx...talipon sekali buat hal..

    ReplyDelete
  7. Dah abeh kursus ke kak... Ke akak buat entry dari tmpt kursus... hehehe

    ReplyDelete
  8. salam kak erna,
    streamyx dah ok bleh la kita kunjung mengunjung

    ReplyDelete
  9. azz..dah abih kursus dan dah sampai rumah pun..tenet pun dah o.k..apa lagi, jelajah la...rindu

    ReplyDelete
  10. salam..ibu guru..itulah yang akak tunggukan nak kunjong mengunjong...2 minggu tak jengok tu..rindu..

    ReplyDelete
  11. x pe kak...
    dahulukan mana yg penting

    ReplyDelete
  12. tedi..memang betulkan dahulukan yang penting..

    ReplyDelete
  13. annie..tq..harap2 enet dan tipun tak buat masalah lagi..

    ReplyDelete
  14. patutlah lama menyepi...he he..windu akak!
    Nak ambik award..
    1.right click pd photo/award.
    2.click SAVE AS
    3.save kat DESKTOP (senang nak upload n delete nanti) atau mana2 folder
    4. upload kt n3 cam biasa...atau nak letak kat side bar pun boleh..,
    akak try dulu ye...

    ReplyDelete
  15. Aslmkm Erna.
    Kak G risau juo sbb ttbo sonyap, nanyo pun tak juo jwp. Logoa raso dah dgr kobar ni hah. :)
    Selamat kembali.

    ReplyDelete
  16. E-na..o.k nanti aka cuba ambik lagi ye..terima kasih sebab rindu akak..

    ReplyDelete
  17. kak nora..nak cerita la ni..sat lagi...

    ReplyDelete
  18. ck lah..terima kasihlah rindu akak..akak pun rindu semua....

    ReplyDelete
  19. Drr.fauziah...kak G, terima kasih..bertemu lagi kita..

    ReplyDelete
  20. Patutlah dah lama tak ada cerita sunyi sepi aje..Nanti ceritalah xtvt tu untuk dikongsi.

    ReplyDelete
  21. Salam Kak Erna,

    Cepat2lah buat n3, rindu pada citer2 akak

    ReplyDelete
  22. salam erna. patut la lamo sonyap

    ReplyDelete
  23. salam..sabar ajerlah dgn tm ni..kat sini pun kdg-kdg dia buat hal..

    ReplyDelete
  24. salam zai.banyak betul xtvt yang nak diceritakan ni..satu2 ye..he he.

    ReplyDelete
  25. ibu sayang..insyaallah..nanti ye..satu2...

    ReplyDelete
  26. salam kak pah..terpakso sonyap...tak bolih nak buat.sebab rosak tu la..

    ReplyDelete
  27. ina kl..terpaksa la bersabarkan..nak buat camana..

    ReplyDelete