Thursday, April 29, 2010

BERTEMU KEMBALI

Assalamualaikum...


alhamdulillah..dapat juga menulis lagi disini..rindu nak menulis dan membaca perkembangan terkini kawan2 blog...


lama tak menjengok blog kawan2 kerana masalah...talipon tak berfungsi..bila talipon rosak...internet pun terlibat sama sebab guna streamyx..

o.k aku stop dulu saja buat n3 pendek nak..bagi khabar sebab kenapa lama tak jengah blog kawan2..ye..aku nak pi jelajah blog kengkawan dulu..kemudian baru aku ceritakan apa xtvt aku ketika streamyx tak de..

30 comments:

Tijah said...

haaaa. misti xtvt betanam cili nihhh kan kak kan???

Ibuhani said...

hehehe...bermovie marathon ke????

Kak anie said...

Kak...streamyx buat hal ke?

kak Erna said...

tijah..macam2 xtvt..nanti akak cerito yo..

kak Erna said...

ibuhani..tak abis lagi marathon ni..he he..

kak Erna said...

anie..bukan setakat streamyx...talipon sekali buat hal..

~Kak AZZ~ said...

Dah abeh kursus ke kak... Ke akak buat entry dari tmpt kursus... hehehe

iBu...gUru said...

salam kak erna,
streamyx dah ok bleh la kita kunjung mengunjung

kak Erna said...

azz..dah abih kursus dan dah sampai rumah pun..tenet pun dah o.k..apa lagi, jelajah la...rindu

kak Erna said...

salam..ibu guru..itulah yang akak tunggukan nak kunjong mengunjong...2 minggu tak jengok tu..rindu..

sI tEDI said...

x pe kak...
dahulukan mana yg penting

kak Erna said...

tedi..memang betulkan dahulukan yang penting..

annie said...

WWELCOME BACK KAK ERNA...

kak Erna said...

annie..tq..harap2 enet dan tipun tak buat masalah lagi..

E-na Zarina said...

patutlah lama menyepi...he he..windu akak!
Nak ambik award..
1.right click pd photo/award.
2.click SAVE AS
3.save kat DESKTOP (senang nak upload n delete nanti) atau mana2 folder
4. upload kt n3 cam biasa...atau nak letak kat side bar pun boleh..,
akak try dulu ye...

Kak Nora said...

Okey, Erna, apa cerita?

xiiinam said...

Rindu akak!

DDrfauziah said...

Aslmkm Erna.
Kak G risau juo sbb ttbo sonyap, nanyo pun tak juo jwp. Logoa raso dah dgr kobar ni hah. :)
Selamat kembali.

kak Erna said...

E-na..o.k nanti aka cuba ambik lagi ye..terima kasih sebab rindu akak..

kak Erna said...

kak nora..nak cerita la ni..sat lagi...

kak Erna said...

ck lah..terima kasihlah rindu akak..akak pun rindu semua....

kak Erna said...

Drr.fauziah...kak G, terima kasih..bertemu lagi kita..

Zaitun said...

Patutlah dah lama tak ada cerita sunyi sepi aje..Nanti ceritalah xtvt tu untuk dikongsi.

Ibu Sayang said...

Salam Kak Erna,

Cepat2lah buat n3, rindu pada citer2 akak

kakpah said...

salam erna. patut la lamo sonyap

kak ina kl said...

salam..sabar ajerlah dgn tm ni..kat sini pun kdg-kdg dia buat hal..

kak Erna said...

salam zai.banyak betul xtvt yang nak diceritakan ni..satu2 ye..he he.

kak Erna said...

ibu sayang..insyaallah..nanti ye..satu2...

kak Erna said...

salam kak pah..terpakso sonyap...tak bolih nak buat.sebab rosak tu la..

kak Erna said...

ina kl..terpaksa la bersabarkan..nak buat camana..