Wednesday, January 21, 2015

WW

Assalamualaikum

19 comments:

  1. salam..

    lama tak jengah sini..

    Awak apa khabarrr.. heee

    ReplyDelete
  2. Teruskan menatapnya Acik
    Ini mesti en abe acik yg katam dulu sebab sekarang dia kan dah rehat:)

    ReplyDelete
  3. Wah Acik..rajin boto Acik kan..Bilo la sey nak pencen nie Cik...huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. bahan bacaan yg manfaatnya kekal hingga akhirat...insya allah

    ReplyDelete
  5. Bawah seratus tu perkataannya blurr tak dapat nak baca.

    ReplyDelete
  6. menarik

    ppstt: acik, memang sedap apam nasi tu.
    makan pulak dgn kelapa parut tu..
    menu mcm tu. cik abe suka brbanding pisang goreng cheese tu. hihi

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, izin silaturahmi ya makcik dari negeri tetangga. Jangan lupa berkujung ke blog saya lafince.com

    ReplyDelete
  8. Erna dah habis baca. Saya pun nak cari jugalah.

    ReplyDelete
  9. Maaf lama x singgah ke sini. Tapi blog ni tetap di hati KA. Pasti dpt tambah ilmu lagi yer

    ReplyDelete
  10. Baru-baru ni saya ada pinjam di Library office tapi belum habis baca lagi..

    ReplyDelete
  11. moga2 kite menjadi umat Muhammad sebaik2 umat kan acik...hidup di redhai Allah taala sentiasa...in sha Allah...

    ReplyDelete
  12. a ah la.. blur.. hehe.. x dpt nak bace tulisan tuh

    ReplyDelete
  13. AE......nape tak sharekan 10 ke .....

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum

    Buku apa tu? Kurang jelas? Maafin, guwe lagi rabun.

    ReplyDelete
  15. Tak berapa jelaslah Acik tulisannya....

    ReplyDelete