Wednesday, January 14, 2015

TUMPANG SERONOK

Assalamualaikum
lama tak tayang gambar cucu
walaupun cucu sedara je
hati pun dah cukup seronok dah
baru 4 bulan umurnya
Nur Arissa Zaharah
ayah dia anak sedara acik
anak sulung abang acik ni.
nak rasa ada cucu sendiri
 tak tau la sempat ke tidak
ok la jumpa lagi,In syaa Allah

31 comments:

  1. insya allah kalau ALLAH izinkan pasti sempat

    ReplyDelete
  2. Tak apalah acik sekarang tumpang kasih dulu
    Tak lama lagi along dpt calon setellah dia:)

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah! sompek, polak tak sompek ea lak...

    ReplyDelete
  4. Alahai, comelnya dia.... Insya Allah, ada peluangnya tu, Acik :)

    ReplyDelete
  5. sedih no ayat akak. Insya Allah sempat.
    Saya ni lagi la..anak pun tak muncul lagi, cucu apa tah lagi. :)

    ReplyDelete
  6. As-salam acik..

    Subhanallah.. comelnya Nur Arissa Zaharah.. semoga acik dipanjangkan umur dan rezeki untuk melihat cucu sendiri insyaALLAH..

    ReplyDelete
  7. assalam acik ...comelnya nya...tentu seronok kalau dapat agah2 si kecik ni.
    sya pun acik kawan2 dh mula ada cucu sya je ntah bila dpt tngk cucu sendiri ...

    ReplyDelete
  8. Alala...comelnya.
    In shaa Allah satu hari nanti tentu Erna dapat timang cucu sendiri.

    Cucu saya jauh.

    ReplyDelete
  9. insyallah sempat acik... nnti sekali dpt ramai cucu jgn mengeluh pnt nk jaga tau

    ReplyDelete
  10. Alolo.....nape tu nangis nak ikut mama dia ke....
    AE.....susah sangat nak tunggu cucu beranak jerlah sendiri hihj

    ReplyDelete
  11. Comeinya baby... dah lama tak dukung baby. :)

    ReplyDelete
  12. comel, geram tengok betisnya..klik2 mercy buat cucu acik petang ni :)

    ReplyDelete
  13. assalam comelnya cucu acik erna bhgia dpt mmeluknya

    ReplyDelete
  14. Nur Arissa Zahra, sedap nama ni. Omelnye Arissa :)

    ReplyDelete
  15. Sedap namanya... senyuman yang manis ahli syurga ni.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  16. insya Allah sompek dapat cucu kak.. :) ..uwan mudo laiee tu..

    ReplyDelete
  17. comey..
    cucu saudara pon mcm cucu sendiri jugak..
    nanti bila acik dh ada cucu kandung mesti seronok...

    ReplyDelete
  18. samalah kita Aciik....cucu tumpang jerlah sekarang niii

    ReplyDelete
  19. Ai comel cucu sedara acik ni.. patutla geram toknya.. takpe Acik, banyakkan doa untuk jodoh anak2 acik. Maba tahu nanti macam kes mak sedara saya hari tu, 3 anak lelaki kahwin sekali gus, ni dah dalam fasa nak jadi nenek dah, dua menantu mengandung serentak..alhamdulillah

    ReplyDelete
  20. alolo comelnya.....putih melepak...si ayah pn muda sgt...he3x...
    InsyaAllah...ada rezeki tu nnti acik..nza pn sibuk suruh ank2 kawin muda mcm ibunya umo 22thn....he3x...xsabar si ibu nie...

    ReplyDelete
  21. aloalaoalo.Nur Arissa...GERAM!!!!

    ReplyDelete
  22. comeynya mcm anak korean..hehe.. tp kna paksa ambil gmbar ke tu??

    ReplyDelete
  23. Insya allah kak. Ada rezeki timang cucu tu nanti

    ReplyDelete
  24. insha Allah kak mesti sempat
    saya doakan :)
    akak doakan saya yea
    saya ni asyik layan cucu dan cicit sedare je
    sampai tahap bercicit dah hah :)

    ReplyDelete
  25. in shaaAllah ada tu nti..
    mcm mnalh nti nor jdi nenek..

    ReplyDelete