Wednesday, December 10, 2014

WW-MENU MAKAN TENGAHARI

Assalamualaikum

29 comments:

  1. Diet ke Acik? Haha.. kalau saya kena dua ni..baru tahan perut..

    ReplyDelete
  2. sedapnya lama tak makan sengkuang ni acik

    ReplyDelete
  3. Apa tu? Sy tak cam? Tp klu tgk pd komen, sengkuang?

    ReplyDelete
  4. As-salam Acik..

    sedap tu.. terliur dah ni he..he..

    ReplyDelete
  5. mkn sengkuang calit je ke acik, diet yek

    ReplyDelete
  6. Kenapa laa saya belum pernah dapat beli lagi sengkuang calit

    ReplyDelete
  7. Mana kenyang makan ni aje Acik:)

    ReplyDelete
  8. acik ni dah jatuh kategori diet punye menu ni acik ekekeekekek...

    lieya tak penah mkn sekuang calit nie...sedap ke acik...mane nak cari lak kat putrajaya ni acik ..uwaaaaaaaaaaaaaaa!!

    ReplyDelete
  9. sengkuang kan acik, sedapnya teringat masa sekolah rendah,menu wajib beli masa tunggu bas sekolah sampai heehee :)

    ReplyDelete
  10. Betul2 diet Acik erna ni.. Patut badan maintain mcm anak dara jer ;)

    ReplyDelete
  11. laa...sengkuang ke?ingat lauk apa tadi. haih.... mata tak berapa clear dah

    ReplyDelete
  12. Waalaikumussalam.... sedapnya Acik! Diet yang sihat tu.

    ReplyDelete
  13. sedapnya..sengkuang kuah rojak tabur kacang..makanan nostalgia waktu kecik kan acik..:)

    ReplyDelete
  14. Sedapnya. Memang kena dengan selera macam ni.

    ReplyDelete
  15. sengkuang ke tu kak?
    sedap tengok kuah atas tu..

    ReplyDelete
  16. Boleh tahan ke makan itu je acik!

    ReplyDelete
  17. Adakah ini sengkuang dengan rojak petis AE....sodapnya alahai omak!......

    ReplyDelete
  18. sedap nya acik...tapi cukup ke sikit sangat tu untuk makan tengahhari...

    ReplyDelete
  19. Sengkuang calit ke? Yeah, tak terliur saya ni Acik. Hahaha....

    ReplyDelete