Friday, October 3, 2014

SUKA NYA NAK BALIK

Assalamualaikum
sukanya la bujang acik nak balik rumah
semoga selamat sampai.

23 comments:

  1. Wah.. gumbiranya adik Aimy.. maknya pun lagilah kan.. tak sabar nak tengok dan peluk anakanda tu. Moga selamat sampai hero bongsu Acik ni.

    ReplyDelete
  2. acik....saya pulak suka sngat anak2 semua dah balik semalam

    ReplyDelete
  3. gembira nya nak hero nak balik rumah.. :)

    ReplyDelete
  4. wahhhhhh dua beranak ni hepi nak berjumpa ya... hepi utk akak jugak sbb nak jumpa anak ;)

    ReplyDelete
  5. anak saya pun dah sampai rumah semalan. alhamdullillah selamat dlm perjalanan.

    ReplyDelete
  6. Oh... adik pun balik juga ye Acik. Anak kakak semalam petang dah sampai. Kakak jemput di airport Senai.

    Bila anak-anak semua kumpul hati kita lain rasanya kan acik... tak makan dan tengok mereka pun macam kenyang.

    ReplyDelete
  7. Selamat bergumbira acik... hero2 dah ada di samping... semoga hero bongsu tu selamat dalam perjalanan dan sampai ke rumah.

    SELAMAT HARI RAYA !

    ReplyDelete
  8. Salam Jumaat. Sesuatu untuk kamu di blog KA . TQ http://www.kesumaangsana.blogspot.com/2014/10/re-publish-n3-pendek-tentang-adik-tapi.html

    ReplyDelete
  9. insha Allah moga anak akak selamat sampai :)

    ReplyDelete
  10. Ni hero bongsu yeh AE........sukalah dpt makan maknya masakkan Emi....

    ReplyDelete
  11. selamat sampai Emi, sama anak ana acik, dah selamat sampai dengan KTM balik sengsorang hari ni, tapi cuti pun dalam study week ni,lepas raya sambung final exam..Salam Aidil Adha buat acik sekeluarga dari ana..:)

    ReplyDelete
  12. Rindu dgn mak ni....mak pon happy gak bila anak nak blk umahkn?

    ReplyDelete
  13. hanya dengan membaca msg tu pun saya dapat rasakan keterujaan nak balik tu.. ;)
    home sweet home buat Acik..

    ReplyDelete
  14. perangai anak2 sama ja,kan...bila time nak blk rumah ja..bkn main hepi lagi...dok packing bgtau..nak bertolak bgtau..nak sampai pun bgtau kiat..

    ReplyDelete
  15. Selamat Hari Raya Aidil Adha Acik

    ReplyDelete
  16. Seronoknya mak. Selamat hari raya aidil adha Acik Erna.

    ReplyDelete
  17. saat bahagia bila ank2 disisi.

    ReplyDelete
  18. balik hidangan macam2 dah menunggu ye aimi...

    ReplyDelete
  19. Dpt balik kmpng moment paling best,

    ReplyDelete
  20. Selamat Hari Raya aidiladha acik..

    ReplyDelete
  21. Acik, ni siapa yang terlebih gumbira ni Acik? Anak bujang nak balik jumpa mak ke atau mak nak jumpa anak bujang? Tapikan kalau saya, anak kata nak sampai pukul 9 malam, lepas Asar saya dah tunggu dah....

    ReplyDelete
  22. Mesti la suke kan klw anak nak balik rumah. Klw dah lama x jumpa musti rindu kan.

    ReplyDelete