Tuesday, March 31, 2015

YES?????OOO NO... NO... NO..

Assalamualaikum
Masa beli dulu kata ok
Dah 2 kali bayar bil dah
Tapi lansung tak yes
No manjang..geram je rasanya..
Rasa nak baling je..
Tapi kalau baling sape yang rugi..
aciiikkk juga..
Tak baik marah2 kan
.tapi macam mana tak marah
Tak de liputan manjang.
Ish3...menyusahkan orang betul..
Tapi nak salahkan sape kan
Salah sendiri..
Kot en.suami yang belikan
Boleh jugak acik bebel kat dia.
.ni beli sendiri..bebel kat blog je la.
Ok lah jumpa lagi
Insyaa Allah

21 comments:

  1. aduh sangat je la acik..kena tukar brand jadi no je la.haha..

    ReplyDelete
  2. Sebab tu saya setia dgn celcom, acik

    ReplyDelete
  3. yes dah tukar jadi no ye acik ... :(

    ReplyDelete
  4. Takpe aciik kami sedia mendengar luahan Aciik.sempat lagi bli ni acik.ada 14 minit lagi ni

    ReplyDelete
  5. Ingatkan tadi apo eh la yang YES.. NO..
    Sham mmg takdo pengalaman langsung bab2 ni..
    Balik kg redho jo la pakai apo yang ado..

    ReplyDelete
  6. nasib baik ada blog utk melepaskan perasaan geram tu..

    ReplyDelete
  7. penah dgr jg rungutan yg sm psl yes ni

    ReplyDelete
  8. oh ye ke acik?...nasb baik tak beli lagi yes...celcom terbaik acik ada dimana2..

    ReplyDelete
  9. Apa ke bendanya tu AE.... Wifi ke ?
    Biasalah AE....sebleum beli salesman mmg manis mulut macam macam yes, tu yg kita terbeli tu AE.... Dah beli nak buat camne AE....sabar ajelah

    ReplyDelete
  10. hampeh je.... komplen kt penjual nyer tak blh ke acik?

    ReplyDelete
  11. Gitulh acik sabar jerlh...baling membazirlh plkkk

    ReplyDelete
  12. Kalau masih ada warranty boleh jumpa balik yg menjual tu acik.
    Jgn baling rugi nanti:)

    ReplyDelete
  13. Kalau baling nanti rosak.. acik gak yang rugi.. jalan penyelesaian.. pergi balik jumpa dorang tanya kenapa jadi macam tu.. apa kekurangan dan masalah sebenarnya.. kalau takde jalan penyelesaian.. terminate tukar je yang lain..

    ReplyDelete
  14. sebab tu kena pakai line yg coverage nya extensive, macam Celcom, Maxis...tapi line2 lain ni mmg murah, cuma kena ikut tempat la

    ReplyDelete
  15. apa lagi.. tukar sajer.. hehee

    ReplyDelete
  16. memang nak marah...
    nak buang sayang kan acik...

    ReplyDelete
  17. Kita sekarang dah macam bergantung sangat kat benda2 cam ni kan acik.. memang rasa payah bila x ada..

    ReplyDelete
  18. Janganlah baling2 kan ke rugi nanti, tukar aje.

    ReplyDelete
  19. saya guna maxis
    kadang-kdang nyesal jugatapi sayang nak terminate
    saya plan nak beli broadband prepaid pula
    ade kan

    ReplyDelete
  20. Marketing strategy, Acik. Haruslah apa kita tanya semuanya yes memanjang. Tapi bila dah beli, dah siap bayar, kenalah banyak-banyak bersabar. Separuh yes pun belum tentu lagi. Tapikan Acik, kalau nak lanting benda tu, saya nak sambut. Hahaha!

    ReplyDelete