Wednesday, March 25, 2015

WW..BERANGAN NAK BELI SATU

27 comments:

  1. Berangan dulu acik erna... lepas pencen ni boleh beli satu utk mulakan bisnes roti.. kan acik erna :)

    ReplyDelete
  2. beli yg ni dah macam nak bisnes roti dah

    ReplyDelete
  3. Oitt best sgguh dpt ni...lajulh bisnes roti..
    apa lgi acik sambarlah satu..

    ReplyDelete
  4. ni kalau beli, hukumnya wajib buat biz tau kak! :D

    ReplyDelete
  5. Walau kakak tak nampak gambarnya tapi baca komen kawan-kawan kakak dpt tangkat mesti bread maker ye acik.. belilah mudah nak buat roti..

    ReplyDelete
  6. makcikjuga berangan yang ni.....lama dah....sampai la ni masih bermimpi...:)

    ReplyDelete
  7. Saya pun.., dah lama berangan nak beli benda ni... tapi masih tak mampu-mampu lagi.

    ReplyDelete
  8. Takpa..kena start dengan angan angan dulu :)

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah, akan dapat juga nanti tu... :)

    ReplyDelete
  10. moga angan akan jadi kenyataan...insya Allah.

    ReplyDelete
  11. Samalah impian kita acik...moga tercapai suatu hari nanti ya.. saya kena beli bila dah pandai sikit dan juga ada masa nk membuat kek dan kuih ni.. kang saja2 je beli jadi harta karun..

    ReplyDelete
  12. Aciik..jom kita bukak kdai oti...he..he
    Braper satu regenya Aciik...breadmaker nekcik takat 1/2 kilo jer

    ReplyDelete
  13. mule2 angan2 pastu jd kenyataan... insyallah

    ReplyDelete
  14. apa salahnya berangan dulu acik.nanti grab ja satu..kompem puas hati

    ReplyDelete
  15. Jd tokey roti la pulok pasni ek...

    ReplyDelete
  16. Dah lama berangan nak jugak tapi klw x rajin buat pun syg jugak

    ReplyDelete
  17. semoga anganan acik menjadi kenyataan tak lama lagi ..aminn.

    ReplyDelete
  18. Kalau dapat satu ni pasti Acik bertambah rajin meroti kan...

    ReplyDelete
  19. Elok Erna beli sebelum GST nanti harganya jauh lebih mahal.

    ReplyDelete
  20. beli acik satu buat mula bisness meroti

    ReplyDelete
  21. Kakak guna pc utk upload acik. Macam biasa alihkan gambar dari handphone guna usb dah tu update entri guna pc.

    ReplyDelete
  22. Ni gara gara belajar buat kek hari tulah yer AE ...hihi .....semangat tu namanya, bagus! Berapa Rm agaknya ek AE?

    ReplyDelete
  23. Saya pun dah kuat sangat berangan nak beli ni, jenama breville tak silap. Tapi yang membantutkan angan-angan jadi kenyataan sebabnya saya ni uli roti pun tak pernah. Hahaha!

    ReplyDelete
  24. insya allah angan2 akan menjadi kenyataan

    ReplyDelete