Followers

Friday, May 20, 2011

TERIMA KASIH PADA SEMUA

Assalamualaikum.
Terima kasih banyak pada semua yang bertanya khabar akak.
Lama akak menyepi..
maaf ye..
keadaan tak mengizinkan.


Gambar ihsan dari google

Insyaallah..bila masa dan keadaan mengizinkan
akak akan berkongsi cerita disini.

Sekali lagi..maaf dan terima kasih pada semua yang masih mengingati akak

51 comments:

  1. xpa kak..uruskan hal yg lebih ptg dulu yer..

    pasni da clear je..bole la berblog..

    ReplyDelete
  2. kk Erna bukyi bukan nak tarik diri dari blog ya?moga urusan kk Erna dipermudahkan.jgn risau, kami sentiasa menanti.

    ReplyDelete
  3. bila letak gambar tu, timbul pertanyaan apa yang menyebabkan tuan tanah sedih ?

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum my lovely sis..
    kak Erna..

    Memang sentiasa ternanti2 khabar dari akak..
    Biarpun kemesraan hanya di alam maya..namun kerisauan tetap ada.....
    bila terima komen akak tempohari..mmg asyik terlintas jek akak di fikiran..tertanya2...dan sentasa tertunggu cerita dari akak..

    Pe2....moga akak sentiasa diberikan ketenangan dariNya..dan dilindungiNya selalu..

    ReplyDelete
  5. Kakak memang menanti Acik kerana bila kakak bw pun tak jumpa Acik.

    Moga Acik ok ye...

    ReplyDelete
  6. ingat. mano tak ingat. Kakpah ingat erna sonyap sobab jual gulo anau kek topi jalan haha..

    ReplyDelete
  7. amik masa kak..

    semoga akak sentiasa ceria. ;o)

    ReplyDelete
  8. masih menunggu panggilan itu.apa2 jangan stress ye

    ReplyDelete
  9. walau apa jua yang dilakukan dan di mana jua akak berada.. semoga rahmat dan redha Allah sentiasa bersama... ameen.

    ReplyDelete
  10. salam kak,

    nape agaknya tu..

    takpe selesaikan apa yg penting dulu

    dah selesai dan lega..share wokey :)

    ReplyDelete
  11. kak erna sedang bersedih ke..

    semoga sentiasa sihat dan dilindungi apa jua masaalah ye...

    ReplyDelete
  12. tak mengapa lah kak...sabar...

    uruskan benda yang lebih utama dulu...

    nanti dah free...menulis lah sepuasnya...apa apa pun saya doakan yg terbaik buat akak..

    ReplyDelete
  13. takpe kak. ni penunggu setia ada je duduk kat depan pintu ni. ;D

    ReplyDelete
  14. kak sibuk ye.. takpelah selesaikan dulu kerja2 tuh ;)

    ReplyDelete
  15. Assalam kak uruskan dulu tugasan akk tu..tapi bila tgk air mata mengalir tu rasa lain pulak..

    ReplyDelete
  16. Kak Erna ada masalah ke?bawa-bawa bersabar yer kak....dugaan sentiasa datang dan pergi semoga akak tabah yer...luahkan saja jika akak dah tenang nanti.

    ReplyDelete
  17. Kak...semoga akak baik2 sahaja..

    Take care kak...

    Apa2 pun yang sedang akak hadapi...semoga segalanya dipermudahkan bagi akak...

    *Sayang akak*

    ReplyDelete
  18. ada permasalahan melanda ker kak?

    ReplyDelete
  19. memang rindu sngt dengan akak....

    tak la kak...bertabah la yo...

    ReplyDelete
  20. salam malam erna~ moga sehat2 n ceria2 selalu.....tak pe bereskan yg penting dulu...jaga diri n kesihatan

    ReplyDelete
  21. Kekadang kita perlukan masa untuk diri sendiri, kan.... Tie pun sama, kak. Ada ketika fikiran bercelaru, jadi nak update pun tak ada mood.

    Apa-apa pun semoga kak erna tenang dalam apa-apa situasi.

    ReplyDelete
  22. Iyo la kak.. Solosai an mano yg ponting dulu.. Hari ni akak monyopi, esok luso giliran saya lak kot..

    Ghaso nak menyopi gak la... Kalau saya monyopi, agak2 ehh ado tak org cari ehh... huhuhu...

    ReplyDelete
  23. salam kak..semuga akk terus berbloging yer..saye pn kdg2 terpaksa rela menyepikan diri dari berblog sbb kabel stremyx kena curi..tak setel2 lagi..

    dugaan berblog..ada setengah orang x dpt berblog sbb kena sekat, especially di pejabat...di blog ramai kawan-kawan yang memahami..
    harap hubungan siber ini kekal sampai bila-bila :)

    ReplyDelete
  24. "takpa lah kak...kami faham..saya pun kdg2 sibuk dan tak sempat nk update juga..."

    ReplyDelete
  25. assalam kakErna, apakah yang mengganggu minda mu kak? Walau apa pun semoga akak tabah dan sabar menghadapi apa jua kesukaran.. semoga akak tenang dan saa doakan semoga ALLAH permudahkan segala urusan kakErna...



    .

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum kak erna.
    semoga akak dilindungi Allahd ari mara bahaya.dan bahagia selalu bersama famili.
    tengok gambar air mata di entry ini, terasa pasti ada sesuatu yang sukar sedang dilalui oleh akak.

    ReplyDelete
  27. apa apa pun, akak take care!

    ReplyDelete
  28. napo kak...tak po la...tompek jatuh lagi dikonang,apo lagi tompek menyinggah ni ha...err..tpi acik ketinggalan banyak ketapi ni..aper cer..nenanti akak cerrr ye..hehe..take care.

    ReplyDelete
  29. Aslmkm.
    Selain menunaikan kewajipan, Erna banyak2lah berdoa & berzikir ya.
    Insya Allah segalanya akan diringan & dipermudahkan.
    Semoga Erna disegerakan limpah rahmatNYA. Amin.

    ReplyDelete
  30. insyaAllah kak,pelan2 yo.tarik nafas dalam2..Allah turunkan ujian pada hamba yang terpilih..semoga semua akan kembali seperti sediakala.
    Ingat tu yo kak..lain orang lain ujian ee..banyak2kan berdoa dan bersabar..itu jugak posan sey pada akak sey yang lagi satu tu yo..

    ReplyDelete
  31. Kak Erna,
    Pasti akan diingati selalu :)

    ReplyDelete
  32. erna
    kita telah merancang yg terbaik... kita telah aturkan semuga segala nya berjalan lancar.. walaubagaimanapun perancangan kita tidak akan dapat mengatasi perancangan Nya..

    benar kata pepatah berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul... yg penting kita kena terima , tabah dan sabar... inshaallah... setiap yg berlaku ada rahsia di sebalik nya...

    ReplyDelete
  33. salam ahad erna~ buat kudap2 ape petasng ahad ni~hee

    ReplyDelete
  34. assalam..
    perkara yg pnting di dahulukan pas tu dah ok kita jumpa lagi ;)
    sy pun mnyepi je.. sesekali belayar gak ke blog rerakan

    ReplyDelete
  35. Take your time..
    begitu lah kita ini..siang berganti malam..insyaAllah ada mentari yg menanti untuk menyingkap tabir malam yg panjang.

    ReplyDelete
  36. Salam Kak Erna.
    Kembalilah lah kak. Jangan lama sangat menyepi. Rindu la dengan coretan akak. Semoga akak diberkati dan dirahmati Allah swt.

    ReplyDelete
  37. semoga akak sekeluarga sentiasa tabah dan ceria menghadapi dugaan yg bakal mendatang...amin...

    jgn sedih2 ye kak...

    ReplyDelete
  38. apa khabar k erna..

    lama kak erna tak bersiaran..rindu..

    apa2pun moga semuanya baik2 belaka dan dipermudahkan urusan.

    ReplyDelete
  39. salam malam erna~ jenguk2...heee

    ReplyDelete
  40. salam acik erna..makasih mendoakn juga anak2 atie.Amin

    ReplyDelete
  41. salam kak erna
    sekali lagi saya datang
    semoga akak sihat2 sahaja di sana

    ReplyDelete
  42. Salam Erna...selesaikan dulu segala urusan lepas tu jangan lupa update cerita terbaharu.Ridu weh...

    ReplyDelete
  43. hai kak,sory lama tk jenguk..akak..semoga akak n keluarga sihat adanya

    ReplyDelete
  44. Saya doakan hanya yang terbaik untuk akak...

    ReplyDelete
  45. saya pun doakan yang terbaik untuk akak...

    Seronok bila tengok komen akak ada semula di blog yus tau!

    ReplyDelete