Friday, May 20, 2011

TERIMA KASIH PADA SEMUA

Assalamualaikum.
Terima kasih banyak pada semua yang bertanya khabar akak.
Lama akak menyepi..
maaf ye..
keadaan tak mengizinkan.


Gambar ihsan dari google

Insyaallah..bila masa dan keadaan mengizinkan
akak akan berkongsi cerita disini.

Sekali lagi..maaf dan terima kasih pada semua yang masih mengingati akak

51 comments:

sarah-najwan said...

xpa kak..uruskan hal yg lebih ptg dulu yer..

pasni da clear je..bole la berblog..

anie,Nagoya said...

kk Erna bukyi bukan nak tarik diri dari blog ya?moga urusan kk Erna dipermudahkan.jgn risau, kami sentiasa menanti.

al-lavendari said...

bila letak gambar tu, timbul pertanyaan apa yang menyebabkan tuan tanah sedih ?

Pn Kartini said...

Assalamualaikum my lovely sis..
kak Erna..

Memang sentiasa ternanti2 khabar dari akak..
Biarpun kemesraan hanya di alam maya..namun kerisauan tetap ada.....
bila terima komen akak tempohari..mmg asyik terlintas jek akak di fikiran..tertanya2...dan sentasa tertunggu cerita dari akak..

Pe2....moga akak sentiasa diberikan ketenangan dariNya..dan dilindungiNya selalu..

Kakzakie said...

Kakak memang menanti Acik kerana bila kakak bw pun tak jumpa Acik.

Moga Acik ok ye...

kakpah said...

ingat. mano tak ingat. Kakpah ingat erna sonyap sobab jual gulo anau kek topi jalan haha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

amik masa kak..

semoga akak sentiasa ceria. ;o)

Irfa said...

masih menunggu panggilan itu.apa2 jangan stress ye

Kaktiny said...

walau apa jua yang dilakukan dan di mana jua akak berada.. semoga rahmat dan redha Allah sentiasa bersama... ameen.

Ati Masrif said...

salam kak,

nape agaknya tu..

takpe selesaikan apa yg penting dulu

dah selesai dan lega..share wokey :)

kakngah said...

takpo kak...
take ur time.

ainnoraini said...

kak erna sedang bersedih ke..

semoga sentiasa sihat dan dilindungi apa jua masaalah ye...

Daddy Ziyyad said...

tak mengapa lah kak...sabar...

uruskan benda yang lebih utama dulu...

nanti dah free...menulis lah sepuasnya...apa apa pun saya doakan yg terbaik buat akak..

gadisBunga said...

takpe kak. ni penunggu setia ada je duduk kat depan pintu ni. ;D

iina said...

kak sibuk ye.. takpelah selesaikan dulu kerja2 tuh ;)

Kak Rosaliza said...

Assalam kak uruskan dulu tugasan akk tu..tapi bila tgk air mata mengalir tu rasa lain pulak..

Nieza said...

Kak Erna ada masalah ke?bawa-bawa bersabar yer kak....dugaan sentiasa datang dan pergi semoga akak tabah yer...luahkan saja jika akak dah tenang nanti.

aNIe said...

Kak...semoga akak baik2 sahaja..

Take care kak...

Apa2 pun yang sedang akak hadapi...semoga segalanya dipermudahkan bagi akak...

*Sayang akak*

Mak Su said...

ada permasalahan melanda ker kak?

kak long said...

memang rindu sngt dengan akak....

tak la kak...bertabah la yo...

mommylavender said...

salam malam erna~ moga sehat2 n ceria2 selalu.....tak pe bereskan yg penting dulu...jaga diri n kesihatan

dangarumbia said...

Kekadang kita perlukan masa untuk diri sendiri, kan.... Tie pun sama, kak. Ada ketika fikiran bercelaru, jadi nak update pun tak ada mood.

Apa-apa pun semoga kak erna tenang dalam apa-apa situasi.

kasihredha said...

Take care kak
miss you

~ Cik Azz ~ said...

Iyo la kak.. Solosai an mano yg ponting dulu.. Hari ni akak monyopi, esok luso giliran saya lak kot..

Ghaso nak menyopi gak la... Kalau saya monyopi, agak2 ehh ado tak org cari ehh... huhuhu...

Tihara said...

salam kak..semuga akk terus berbloging yer..saye pn kdg2 terpaksa rela menyepikan diri dari berblog sbb kabel stremyx kena curi..tak setel2 lagi..

dugaan berblog..ada setengah orang x dpt berblog sbb kena sekat, especially di pejabat...di blog ramai kawan-kawan yang memahami..
harap hubungan siber ini kekal sampai bila-bila :)

Piasara said...

"takpa lah kak...kami faham..saya pun kdg2 sibuk dan tak sempat nk update juga..."

Nadiah Sidek said...

knp ni kak? mcm sedih je..

secangkir madu merah said...

assalam kakErna, apakah yang mengganggu minda mu kak? Walau apa pun semoga akak tabah dan sabar menghadapi apa jua kesukaran.. semoga akak tenang dan saa doakan semoga ALLAH permudahkan segala urusan kakErna...



.

ummu said...

assalamualaikum kak erna.
semoga akak dilindungi Allahd ari mara bahaya.dan bahagia selalu bersama famili.
tengok gambar air mata di entry ini, terasa pasti ada sesuatu yang sukar sedang dilalui oleh akak.

FaAtip said...

apa apa pun, akak take care!

lupekanje said...

napo kak...tak po la...tompek jatuh lagi dikonang,apo lagi tompek menyinggah ni ha...err..tpi acik ketinggalan banyak ketapi ni..aper cer..nenanti akak cerrr ye..hehe..take care.

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Selain menunaikan kewajipan, Erna banyak2lah berdoa & berzikir ya.
Insya Allah segalanya akan diringan & dipermudahkan.
Semoga Erna disegerakan limpah rahmatNYA. Amin.

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

akak g mana ni.. huhu

anymz said...

insyaAllah kak,pelan2 yo.tarik nafas dalam2..Allah turunkan ujian pada hamba yang terpilih..semoga semua akan kembali seperti sediakala.
Ingat tu yo kak..lain orang lain ujian ee..banyak2kan berdoa dan bersabar..itu jugak posan sey pada akak sey yang lagi satu tu yo..

missgee said...

Kak Erna,
Pasti akan diingati selalu :)

zino said...

erna
kita telah merancang yg terbaik... kita telah aturkan semuga segala nya berjalan lancar.. walaubagaimanapun perancangan kita tidak akan dapat mengatasi perancangan Nya..

benar kata pepatah berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul... yg penting kita kena terima , tabah dan sabar... inshaallah... setiap yg berlaku ada rahsia di sebalik nya...

mommylavender said...

salam ahad erna~ buat kudap2 ape petasng ahad ni~hee

maiyah said...

assalam..
perkara yg pnting di dahulukan pas tu dah ok kita jumpa lagi ;)
sy pun mnyepi je.. sesekali belayar gak ke blog rerakan

hani@debumelukut said...

Take your time..
begitu lah kita ini..siang berganti malam..insyaAllah ada mentari yg menanti untuk menyingkap tabir malam yg panjang.

roha said...

Salam Kak Erna.
Kembalilah lah kak. Jangan lama sangat menyepi. Rindu la dengan coretan akak. Semoga akak diberkati dan dirahmati Allah swt.

kakyong said...

kenapa ni kak? suspend jer baca n3 kak ni

n3 terbaru kakyong
Asmara 2 episod 12…. cepatlah hapuskan derita Zaliya
Menang strawberry white coffee GA Eyriqazz@GTO
NOra Elena–review episod 3

wahida said...

semoga akak sekeluarga sentiasa tabah dan ceria menghadapi dugaan yg bakal mendatang...amin...

jgn sedih2 ye kak...

sal said...

apa khabar k erna..

lama kak erna tak bersiaran..rindu..

apa2pun moga semuanya baik2 belaka dan dipermudahkan urusan.

mommylavender said...

salam malam erna~ jenguk2...heee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam acik erna..makasih mendoakn juga anak2 atie.Amin

ummu said...

salam kak erna
sekali lagi saya datang
semoga akak sihat2 sahaja di sana

Zaitun said...

Salam Erna...selesaikan dulu segala urusan lepas tu jangan lupa update cerita terbaharu.Ridu weh...

Maya Mayana said...

hai kak,sory lama tk jenguk..akak..semoga akak n keluarga sihat adanya

- zuriey - said...

its ok..jgn sedih2 ye

Angah said...

Saya doakan hanya yang terbaik untuk akak...

~ yus ~ said...

saya pun doakan yang terbaik untuk akak...

Seronok bila tengok komen akak ada semula di blog yus tau!