Followers

Tuesday, May 24, 2011

ADA PROBLEM LAGI KE..

Assalamualaikum..


Tak tau la..memang dia buat balik dah ke.
atau pun akaknya blog yang ada problem..
Dari tengahari akak cuba
tak dapat dapat juga..
siap  keluar tulisan.."error 404.."
ada nombor bagai.
asal akak nak publish komen je 
jadi macam tu.
akak cuma dapat baca je.
nak tinggal komen tak dapat.
minta maaf ye pada semua..
nak jawab komen
diblog akak pun tak dapat.
tak tau la akak apa masaalahnya.
baik la akak pi dapur je
nak masak pulut
dan makan dengan mangga.
Orang utara kata..'pulut mempelam'.
tengok gambar di FB kamisah tadi.
jadi teringin pulak.
Insyaallah esok kalau dah ok
akak tinggal jejak lagi ye..
jumpa lagi.

84 comments:

  1. "saya pun kdg2 macam tu jugak..
    keluar error 404 tu,saya yg buta it ni apa yg tau kak..tunggu jer kot2 ok,kdg2 off kejap..jap gi ok lah tu..hiii kak,sedapnya pulut mkn ngan pelam..kami kalau beli pelam ni tk sempat nk tanak pulut.."

    ReplyDelete
  2. Kak Erna,
    Memang ada problem..
    Baru je nie bulih tinggal komen :)

    ReplyDelete
  3. belum pernah lg makan pulut dgn pelam...apa rasa dia kak?

    ReplyDelete
  4. la.. ingat komputer kakpah yang problem. memang tak leh komen.

    ReplyDelete
  5. salam malam erna~ ye kot, mommy pun tadi bc entry....tak komen pun, mlm2 cam ni baru nak komen2....

    ReplyDelete
  6. blog saya pun mcm tu jugak hari tu..lama juga..tapi ada benda yg dia setting balik..

    apa khabar..moga sihat selalu

    ReplyDelete
  7. Adinda Amy..khabar baik..harap amy jugak baik.

    ReplyDelete
  8. Piasara..samalah kita..akak pun tak pandai sangat..ada masaalah selalunya pnggil anak..tapi kali ni...tak nak ganggu..dia pereksa..

    ReplyDelete
  9. missgee..ada blog yang boleh dan ada jugak yang belum boleh ni..

    ReplyDelete
  10. kak pah..yo ko..memang ado problem la tu kan..

    ReplyDelete
  11. mommylavender..
    betul tu..ada blog yang masih tak dapat akak nak komen..

    ReplyDelete
  12. assalam sal..akak sihat..alhamdulillah.
    memang semua mengalami masaalah agaknya ari ni kan..

    ReplyDelete
  13. kk erna, kitanya pun sama.nape ya?

    ReplyDelete
  14. anie..tu yang akak tak tau tu..

    ReplyDelete
  15. assalam kak erna, problem lak ke? tadi akak singgah ok jer..harap-harap oklah nanti yer...sedap pulut pelam tu...wat lbh skit tau nanti antar saya skit...hehe

    ReplyDelete
  16. assalam nieza..memang problem..tak semua blog akak dapat tinggal komen.
    blog nieza akak dapat tinggal omen..harap2 semua pulih la lepas ni.

    ReplyDelete
  17. sama la kak..saya pun xle td..

    kalu pop up komen ok ajo..

    ReplyDelete
  18. saye punya ok pulak hari ini kak erna ..tak meragam mcm minggu2 sebelum ni...

    ReplyDelete
  19. kak erna apa khabar?
    ada hikmahnya error kak...so akak dpt masak pulut mempelam...saya suka kak dan saya pernah buat...bestttt

    ReplyDelete
  20. kak semalam pun saya juga tak boleh tinggl komen

    selalu sangat problem skarang ni

    ReplyDelete
  21. blog sakit hari entah kenapa la agaknya

    ReplyDelete
  22. Aslmkm Erna.
    Mungkin overload.
    Erna setkan supaya auto delete semua yang tak perlu seperti rekod komen dsbnya.
    Juga deletekan fail2 yang tak perlu seperti segala komen2 Erna diblog2 yang Erna tinggalkan tu.

    ReplyDelete
  23. Assalam kak erna..ingatkan semalam saya boleh komen..dh tulis panjang2 rupanya tak boleh publish komen huhuhu..nasib baik hari ni ok je...akk sihat ke

    ReplyDelete
  24. blogspot sekarang memanjang buat hal jer kak, tu yg saya rasa nak ada domain sendiri tu...huhu...

    ReplyDelete
  25. urmmm... merajuk lagi ke.. kak erna, tinggalkan sy sikit mmpelam tu.. hehe

    ReplyDelete
  26. Pulut dengan mangga kak??? Sodap ko? Tak ponah makan lagi..dongar pun tk ponah...ni pers taim donga..

    ReplyDelete
  27. tu laa.. rasa nak merajuk dgn blogspot.. tapi takleh sebab nanti rindu kawan2 kan...

    ReplyDelete
  28. Kadang2 sbb line slow kak.. Kadang2 sbb blogspot ada problem.. Kok jadi camtu, elok la poie masak bak kato akak tu.. Kang kok tunggu2 dpn komputer, buleh naik hangin lak jadi ehh.. hehe..

    ReplyDelete
  29. sarah-najwan..hai ni pun..petang ni baru boleh jawab komen..tadi pun tak boleh jugak..

    ReplyDelete
  30. assalam ainnoraini..akak punya ni masih lagi meragam..kena rajin cuba..kalau lepas tu maknanya dah ok la..

    ReplyDelete
  31. kasih..alhamdulillah akak sihat.
    memang betul la kasih..semalam akak buat saja2 cuba..tak sangka anak2 boleh makan pulak..sedap katanya..

    ReplyDelete
  32. ibuintan..hari pun ada masaalah jugak..dah petang baru akak boleh jawab komen.

    ReplyDelete
  33. en.mamai..ye la blog pun dah semput..

    ReplyDelete
  34. wkmsallam kak G..
    terima kasih kak G..nanti saya cuba.saya tak berapa pandai sangat..selalu anak yang tolong buatkan.

    ReplyDelete
  35. salam kembali rosaliza..
    sama lah dengan akak semalam..dah tulis panjang2 tak boleh hantar..
    hari ni pun dah petang baru boleh..

    ReplyDelete
  36. wahida..betul tu..dah dekat seminggu dah ni..ada masa boleh..ada masa terganggu.

    ReplyDelete
  37. sariyusa..akak tak pernah buat ..pertama kali buat suka pulak anak2 makan.

    ReplyDelete
  38. acik lupekanje..
    sodap cik..akak mulo2 makan maso poi kursus ke perlis tu.
    baru potamo kali buek sendiri..anak2 akak suko pulak makan..

    ReplyDelete
  39. MULAN..betul3..walaupun rasa nak merajuk..kena pendamkan aje..

    ReplyDelete
  40. azz...ha ha..yo boto tu..dari ngadap tak dapek buek apo2..baik kito masak kan..dapek yo makan..

    ReplyDelete
  41. assalam yong..betul tu..kalau nak terus menulis..kena lah bersabar..

    ReplyDelete
  42. selalu blogspot ada problem..
    jom tukar ke wp pula..

    ReplyDelete
  43. hehe kak erna...terliur ya...tu menu org perlis/thailand...

    ReplyDelete
  44. Hamizah..tak pandai nak tukar..he he..

    ReplyDelete
  45. kamsiah..memang terliur dan dah dapat makan pun..buat sendiri

    ReplyDelete
  46. kenapa ek akak..mmg blogger.com kadng2 ada problem kan..sabar ek

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum Acik,

    Kakak rasa Acik ada masalah macam kakak. Kena pergi ke setting dulu dan set bahagian comment. Klik kat pop-up window Acik....nanti ok.

    ReplyDelete
  48. kakErna, takut2 ada virus kak..

    akak kena rajin scan anti virus kak..

    wah sedap pulut mangga tu..

    .

    ReplyDelete
  49. Tihara..betul la..sejak minggu lepas asek problem je..

    ReplyDelete
  50. semoga masaalah tu cepat selesai

    rindu kak erna tau :)

    ReplyDelete
  51. Wkmsallam kakzakie..acik dah cuba buat macam yang kakzakie syorkan..nanti nak cuba tengok pulak camana..terima kasih ye..

    ReplyDelete
  52. yatie..ye la mungkin jugak.
    nanti akak scan virus..
    terima kasih yatie.

    ReplyDelete
  53. ti Masrif..akak pun harap cepat selesai..nanti boleh akak tinggal komen nlagi..akak pun rindu nak tinggal komen..kalau baca je tak tinggal komen akak rasa tak seronok..

    ReplyDelete
  54. slam kak erna..sihat ye. nsb smlm sy xupdate blog.mula2 nak jugak,tp bila dgr org duk komplen sn sini,terus mls dah.

    ReplyDelete
  55. assalam..

    mmg kekadang pasti ada masalah ngan blogspot ni

    ReplyDelete
  56. Salam Kak Erna,

    Harap sihat dan ceria bersama keluarga tersayang...

    ReplyDelete
  57. kamalia..salam kembali..
    dah seminggu blog meragam..ada masa boleh..ada masa tak boleh..

    ReplyDelete
  58. maiyah..wkmsallam..
    betul tu..ada masa memang ada masaalah..

    ReplyDelete
  59. Tie..salam kembali..alhamdulillah sihat disamping keluarga

    ReplyDelete
  60. kak, kalau kuar gitu lagi, cuba guna browser lain pula. Kadang2 memang macam tu kak...

    ReplyDelete
  61. yus.alhamdulillah hari ni ok pulak

    ReplyDelete
  62. salam kak erna
    saya pula bermasalah bila nak publish komentor kawan2 di blogspot saya.hilang lepas tu.
    nak tinggalkan komen pun asyik kena log in dan dari segi followers
    wah sedapnya kak
    mempelam dengan pulut..
    saya pun tengok gambar kat blog kak kamsiah terus terliur,:)

    ReplyDelete
  63. ARI TU TGK TV ADA TUNJUK PASAL MANGGA YG DARI PERLIS TU..TETIBA TERINGAT KAT AKAK :-)

    ReplyDelete
  64. ummu..akak tengok kat FB..sebelum buka blog..memang terliur ummu..nasib ada mangga kat rumah..tinggal masak pulut je..

    ReplyDelete
  65. Irfa..anak2 pun tengok..siap cerita makan pulut ngan mangga lagi..
    tahun ni mangga perlis tu terhad..dah la mahal..rm15/kg..

    ReplyDelete
  66. salam kakerna..laa ada problem ker?? x kira la error 404 ke..error 505 ke yg penting..pulut mangga tu ada lg x lam gobok?? rasa cam kempunan lak memalam buta cenggini..uish terliur wehh! hehe..

    ReplyDelete
  67. Assalam,

    Yo, mcm2 problem blog skang nih. sob3

    Ni blog mamawana lagi satu... jom

    http://lautkasih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  68. inahar..salam kembali.
    alamak..dah habis la pulak pulut mangga nya..yang ada beras pulut je..

    ReplyDelete
  69. mamawan..memang macam2 problem..

    ReplyDelete
  70. Sampaikan saya tukar password sebab tak boleh masuk hari tu..

    ReplyDelete
  71. Assalamualaikum my dear kak Erna:)

    ermmmmm....ziarah akak nii
    Moga akak sihat2 di sana yaa
    :)
    Sebut pasal problem??ntahlah kak..
    cam hari ni...tadi ada elok jekk followers..tup2 hilang lagi...
    kejap ada..kejap tak dek nihh..jangan hilang terus udahh kan kak...:)

    ReplyDelete
  72. salam kak,

    masih ada prob lagi ke

    hopefully dah ok ye

    ReplyDelete
  73. Assalam reen..nasib la akak tak tukar password..cuma masuk dari blog kawan yang akak dah tinggal komen..baru boleh..

    ReplyDelete
  74. waalaikummusalam tini..alhamdulillah akak sihat..terima kasih kerana bertanya.

    ReplyDelete
  75. salam kembali Ati..ikut masa jugak ada masa elok..ada masa ko jugak..

    ReplyDelete
  76. blogspot ni ada angin kak. saya pun selalu macam tu. heheh~

    ReplyDelete
  77. IMANSHAH..acik punya masih lagi macam biskut..kejap ok kejap tak.

    ReplyDelete