Tuesday, February 21, 2017

BERTEMU KEMBALI

Assalamualaikum
cerita sabtu lepas.blogger  happyirfa
mesti ada yang masih ingatkan
walaupun dia dah jarang2 menulis
macam acik jugak la
irfa bersama anak anak
datang kerumah.
ingatkan boleh la acik hilangkan rasa rindu
tapi bertambah pulak kerinduan
bila dah berjumpa
acik memang dah lama mengenali irfa
dari irfa anak dara sampai la
irfa dah ada anak dara.
 bersama sibongsu irfa sehingga kini
yang akan datang tak tau
he he..jangan marah irfa
 anak anak irfa 3 heroin sorang hero
bersama Aisya yang comel
semoga berkesempatan berjumpa lagi.
dengan irfa dan anak2.

26 comments:

  1. Ohh... makan angin ke rumah Acik ye Irfa dgn anak-anaknya
    Dah besar dah baby Aisya. Comel:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kakzakie dah besar makin comel Aisya

      Delete
  2. Alhamdulillah...ukhwah yang berpanjangan...

    ReplyDelete
  3. sy sejak blogging mula knl irfa lama dh tu tapi xprnah jmpa lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama tu kan PI moga dapat bertemu suatu hari nanti

      Delete
  4. Best dapat bersua muka dgn sesama bloger ye kak..
    Anak2 irfa pun dah besar..
    Irfa duduk berdekatan di situ juga ye acik erna..

    ReplyDelete
  5. bgsnya kak... silaturrahim yg berpanjangan... dr anak dara sampai dh ada anak dara... msti lama berbelas2 tahun tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari tahun 1998 acik kenal irfa ni Dana

      Delete
  6. Alahamdulillah..moga silaturrahim terus berpanjangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lamanya silaturrahim Acik dengan Irfa....semoga akan terus berkekalan hingga akhir hayat.

      Delete
  7. silaturrahim semoga berkekalan hendaknya

    ReplyDelete
  8. Dah lama teringin nak gomol cikebom tu, last-last acik yang dapat dulu... Saya pernah sekali singgah di rumah Irfa... Masa tu dia baru ngandungkan si kecik tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik tau sweetie..irfa ada cerita dia jumpa sweetie..datang rumah dia katanya.

      Delete
  9. Seronok jumpa rakan blogger. Berkongsi minat yang sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang seronok PMDR..tak kira usia kan

      Delete
  10. tak sangka dah empat anak irfa...lama tak jenguk blog dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah besar2 anak irfa angah..irfa pun dah jarang menulis blog

      Delete
  11. alhamdulillah.... moga akan bertambah erat ukhuwah yg terjalin ini

    ReplyDelete
  12. Tak kenallah AE, blog mana ye?....Seronoklah kan dapat jumpa geng bloggers. Maknanya lama dah AE kenal dia ni yeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama da nom sejak 98 dah kenal dia

      Delete