Friday, May 18, 2018

MENU SAHUR

Alhamdulillah ada juga makanan untuk hero bongsu acik sahur.
Tapi tu la hati ibu kan..sedih tengok nya.
Lambat lagi dia cuti
4 hari lagi nak raya baru balik.
Anak ok je..mak yang tak lalu nak makan fikirkan dia.
Semalam berbuka di masjid.
Makan dalam talam..satu talam makan 4 orang.katanya.
Alhamdulillah..ada rezeki berbuka dan kenyang.

13 comments:

  1. selamat berpuasa utk acik sekeluarga

    ReplyDelete
  2. Anak saya Iqa pun xcuti lagi Acik tpi ada lah study week 2 minggu .Merasa lah dia sahur dgn kami.Tapi tulah buat masa ni sahur dgn biskut kering dgn meggi je kat U.
    Xpelah Acik biar mereka jadi kan pengalaman .Memang sedih ,kita mkn sedap2 mereka makan apa yg ada je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul saniah kan pengalaman anak2 untuk dia ingat nanti

      Delete
  3. Selamat berpuasa buat acik dan family.
    Moga rutin harian hero bongsu dipermudahkanNYA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. Insya Allah ok bujang acik tu..

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah dia ok je tu. Kita sebagai ibu memang berasa risau lebih bila anak jauh dari mata ni.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sangat tu aiza..acik baru belikan lauk segera online.harap2 ok rasanya

      Delete