Saturday, September 8, 2018

MACAM BARU BELAJAR

Assalamualaikum
lama dah tak menulis
hari ni baru nak mula macam baru2 menulis blog pulak.
lupa dah semua..ni baru dapat guna laptop
bangah dah habis belajar..laptop tinggal dirumah
hero bongsu pun dah habis cuti
sunyi la tinggal dirumah tak de yang nak di panggil2.
ok la jenuh acik nak menulis ni
dulu guna telefon je.

28 comments:

  1. Saya masih menulis guna hp.x de rezki nk bl laptop lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah nanti ada rezeki putri untuk beli laptop

      Delete
  2. sya pun dah jarang menulis bb malas nak buke laptop..hehehe...nk menulis dalam phone takleh buka plok blog..tak tau lah nape

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik boleh tulis guna talipon tapi kecik beno

      Delete
  3. Acik...kena selalu menulis ni..baru tak kekok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak menulis selalu tu yang x dapat tu angah

      Delete
  4. Saya pun baru kembali menulis, last post bulan Mei. Mmg ada kejanggalan dan kekok.

    Jom kita terus menulis blog meriah mcm dulu2. :)

    ReplyDelete
  5. tulah lama sgt acik tak menulis heheheh...

    ReplyDelete
  6. Hai Achik.....lama tak dengar cerita Achik. Harapnya sihat ye.
    Yelah Achik sana sini mmg tgh musim masuk U balik ni. Anak saya pun dah saya hantar minggu lepas. Rumah dah sunyi balik dah sekarang. Maknya lega jugak sebab tak payah sebok nak masak hahaha

    ReplyDelete
  7. Moga rutin Achik dipermudahkanNYA.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin in shaa Allah yerima kasih Aiza

      Delete
  8. waalaikumussalam!. samalah kita acik, lama dah tinggal blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru nak muka balik kan sweetie..kekoknya macam mula2 berblog dulu

      Delete
  9. Replies
    1. Khabar baik mulan.terima kasih tanya khabar

      Delete
  10. salam acikk,,, saya pun baru dapat balik blog saya lepas laptop dibaik pulih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsallam nieda..semlm.acik cuba masuk blog nieda tak boleh nanti nak cuba lagi

      Delete
  11. salam ziarah dan kenal puan. macam tu la bila anak2 dah besar2 ya. saya belum rasa lagi.

    ReplyDelete
  12. Laptop dekat rumah lama dah rosak.. nak repair entah bila.. eemm.. :(

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Acik, apa kabar, lama kaknoor tak jenjalan sini

    ReplyDelete
  14. Hehehe.
    Samo la macam sey ni haa..
    Guno laptop baru, tokial-kial cari button.

    ReplyDelete
  15. Salam AE....
    Bila lama tak menulis mmg cenggitu AE .... idea pun mcm lembab je kan hihi.... Hero bongsu tak de, tak delah kawan makan AE ye. Mesti kurang selera kan

    ReplyDelete