Monday, November 24, 2014

NAK CUTIIII

Assalamualaikum
cuti sekolah dah bermula
jemputan kenduri pun banyak
Hero bongsu pun dan telefon
mak datang la minggu
sebelum emi final exam
dah tu boss dah pesan
15 hingga 17/12/14
tak boleh cuti
audit nak datang
nak datang lagi awal
tak boleh sebab
tiap minggu ada test katanya..
ayo e la hai..
kalau kita dan sediakan 
semua
tak boleh juga ke.
sian pulak bujang acik tu
oklah jumpa lagi,
In syaa allah.

19 comments:

  1. Antara kerja dan anak .. dua2 tanggungjawab kan Acik erna ...

    ReplyDelete
  2. Alahai gitu pulak kesnya ya Acik. Kalau Acik turun Johor minggu ni tak boleh ke? Serba salah pula dibuatnya kan..

    ReplyDelete
  3. Mana satu yg nk diutamakan ye..susah juga..

    ReplyDelete
  4. assalam acik...moga dipermudahkan cuti dan dipermudahkan utk sibongsu bertemu acik...ialah acik kalau maknya datang tentu lagi bersemangat dia nk nghadap kertas2 pekse.

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkanNya segala urusan Akak...InsyaAllah...

    ReplyDelete
  6. Susah nak memilih antara kerja dan anak, dua2 harus dipertanggung jawabkan.

    Mungkin kita ada persamaan dengan kerenah anak bongsu. Saya pun tak habis2 berulang ke Melaka melayan sibongsu.

    ReplyDelete
  7. mcmni lah acik, acik dtg ujung minggu je tak pun antar cik abg acik utk teman kt sana.... bkn takmo dulukan anak tp kerja pun penting jgk, lainla kalu bos tak kisah kan

    ReplyDelete
  8. Insya'Allah..
    Semoga Allah beri jalan yg terbaik pd Acik..

    ReplyDelete
  9. Nak kerja pun tak senang hati kan Acik

    ReplyDelete
  10. selamat di audit ye kak, opis angah kat UM ni baru je abih audit minggu lepas...

    ReplyDelete
  11. huhu,,,
    antara anak n kerja..
    susah lak nak pilihkan... kebetulan time audit..

    ReplyDelete
  12. alaaa kesiannya..mesti hati tak tenteram kan..tapi apa nk buat..kerja kan...selamat beraudit kat

    ReplyDelete
  13. kalau time audit ni la selagi tak lepas ada je benda nak kena buat.

    ReplyDelete
  14. Oh, sedih macam ni! Mood nak kerja dah tak mai, audit pulak nak datang. Kalau tidak, dah dapat pergi BP kan, Acik...

    ReplyDelete
  15. Nak cuti jugakkkk... Harap2 dipermudahkan urusan Acik utk bercuti ye. Kalau boleh mesti la Acik tanak hampakan perasaan si bongsu yg berharap tu kan.

    ReplyDelete